Повезане вести
Вучић: Ја сам гарант да ће пројекат Јадар бити безбедан
Политика 03.08.2024
ЛОЗНИЦА – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Србији свака врста модернизације и супротстављања затуцаности, увек била издаја и да ће он лично бити гарант за то да је пројекат Јадар безбедан за животну… »
Вучић: Бићу „ђавољи адвокат“ да бих заштитио људе у долини Јадра
Нова 03.08.2024
: Председник Србије Александар Вучић изјавио је новинарима у касарни у Лозници да га у погледу копања литијума у долини Јадра интересује да се заштити здравље људи и да тек после тога може даље да се разговара. „Имаћемо… »
Вучић у Лозници о литијуму: Заштита здравља људи пре свега
РТС 03.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је новинарима у касарни у Лозници "Поднаредник Момчило Гаврић" да га у погледу копања литијума у долини Јадра интересује да се заштити здравље људи и да тек после тога може даље да… »
Вучић: Формираћемо здравствено-медицински тим који ће се бавити питањем литијума
НИН 03.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је новинарима у касарни у Лозници, где борави поводом обележавања Дана сећања на жртве "Олује", да га у погледу ископавања литијума у долини Јадра интересује "да се заштити здравље… »
Вучић: Бићу „ђавољи адвокат“ да бих заштитио људе у долини Јадра
Правда 03.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је новинарима у касарни у Лозници да га у погледу копања литијума у долини Јадра интересује да се заштити здравље људи и да тек после тога може даље да се разговара. „Имаћемо посебан… »
Вучић: Ја сам гарант да ће пројекат Јадар бити безбедан
Вести онлине 03.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Србији свака врста модернизације и супротстављања затуцаности, увек била издаја и да ће он лично бити гарант за то да је пројекат Јадар безбедан за животну средину… »
"Имаћемо посебан здравствено медицински тим који ће се бавити свим аспектима" Вучић о литијуму: Циљ заштита људи и здравља…
Курир 03.08.2024
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је данас изјаву Зорана Лутовца да се литијум не сме ископавати у недемократским друштвима, па истакао да је већ раније говорио да други виде проблем само у њему. - Они су довели… »
Вучић: Формираћемо здравствени тим који ће се бавити свим аспектима око литијума
Б92 03.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити формиран посебан здравствено-медицински тим који ће се бавити свим могућим аспектима и последицама везано за експлоатацију литијума. Он је додао да ће се са… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 1 сатјош 29 повезаних
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава"
Б92 пре 13 минутајош 121 повезана
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Нови магазин пре 8 минутајош 72 повезане