Povezane vesti
Razvod Afleka i Lopez „pred vratima“: Sam je kod kuće, na novoj adresi
N1 Info 03.08.2024
Podeli : Holivudski glumački par Dženifer Lopez i Ben Aflek doneli su odluku da se razvedu, posle dve godine braka. Prema rečima bliskih prijatelja para, nesuglasice i neslaganje u braku su bile svre češće. Par je 30. marta 2024. godine fotografisan… »
Ben Aflek – „sam kod kuće“ na novoj adresi u Los Anđelesu
RTS 03.08.2024
Holivudski glumački par Dženifer Lopez i Ben Aflek doneli su odluku da se razvedu, posle dve godine braka. Prema rečima bliskih prijatelja para, nesuglasice i neslaganje u braku su bile svre češće. Par je 30. marta 2024. godine fotografisan zajedno, a od… »
Vesti dana »

Po ovom jutru se dan ne poznaje: Biće hladno, ponegde magla, tokom dana pretežno sunčano, do 20 stepeni
Telegraf pre 30 minutajoš 3 povezane

"Pretpostavljamo da tamo ima pametnih ljudi": Lavrov: Isporuka "Tomahavka" Ukrajini nanela bi kolosalnu štetu odnosima Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Robert Fico šokira: "Ne zanimaju me sankcije Rusiji, EU se krije iza Ukrajine da zataška sopstvene greške"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana