Повезане вести

Иман Хелиф кратко и јасно: Ја сам жена

Иман Хелиф кратко и јасно: Ја сам жена

Недељник 04.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф, боркиња о чијем је полу расправљала читава спортска јавност, обезбедила је медаљу за своју државу на Олимпијским играма у Паризу. Након тог историјског подвига који је направила, Хелиф је имала… »
"Људи, ја сам жена!": Вапај боксерке о којој прича цео свет, заплакала кад је узела медаљу

"Људи, ја сам жена!": Вапај боксерке о којој прича цео свет, заплакала кад је узела медаљу

Мондо 04.08.2024
Алжирска боксерка Иман Халиф освојиће најмање бронзу у Паризу, али је због тога већ много пропатила. Сада је морала да се огласи и прекине спекулације. Алжирска боксерка Иман Хелиф обезбедила је медаљу за своју земљу на… »
Истина о Иман Хелиф и КСИ хромозомима

Истина о Иман Хелиф и КСИ хромозомима

Велике приче 04.08.2024
Само присуство КСИ хромозома није довољно као доказ “мушкости” али може бити употребљено за то уколико се то неком прохте. Шести је дан Олимпијских игара у Паризу 2024. На боксерском такмичењу у категорији до 66 килограма у… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Шта знамо, а шта је непознато у случају Иман Хелиф

Олимпијске игре у Паризу 2024: Шта знамо, а шта је непознато у случају Иман Хелиф

Данас 03.08.2024
Алжирка Иман Хелиф осигурала је најмање бронзану медању на Олимпијским играма у Паризу победивши Мађарицу Луку Ану Хамори у категорији до 66 килограма. Хелиф и Тајванка Лин Ју-Тинг учествују на Играма у Паризу, иако су прошле… »

Вести дана »