Povezane vesti
Nosila sam trojke, na porođaju preživela pakao Rekli mi da je jedna beba umrla, posle 26 godina ćerka listala novine, a u…
Kurir 04.08.2024
Ramiza Vuković iz Tuzle ima sudbinu koju ne bi mogao da smisli ni najbolji scenarista, njena priča i danas u ljudima budi šok i nevericu. Udala se, sa svojim suprugom bila je podstanar i zajedno su maštali o proširenju porodice. Kada je ostala u drugom… »
"Treća beba ti je umrla, potpiši: Ovo!" Doktor je Vukovićima pre 26 godina saopštio strašne vesti, a onda je klupko počelo da…
Blic 04.08.2024
Porodica Vuković godinama je tragala za svojom trećom ćerkom bliznakinjom koja je, tvrde, davne 1980. godine ukradena iz porodilišta. Kako u vest o smrti svoje bebe nikada nisu poverovali, od starta su tragali za njom a nakon 26 godina, kako stvari… »
Vesti dana »
Diskutabilne sudijske odluke koštale Zvezdu: Olimpijakos se revanširao za poraz u Beogradu!
Hot sport pre 23 minutajoš 37 povezanih
Lončar: Odgovorni za smrtne slučajeve u Čačku biće kažnjeni, neće biti zaštićenih
Euronews pre 1 satjoš 76 povezanih
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 7 satijoš 15 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 38 povezanih