Povezane vesti
Crnogorcu doktori pred trku rekli da rizikuje karijeru, on nije hteo da odustane: "Ako je ovo cena..."
Telegraf 04.08.2024
Trčao je trku sa polomljenim stopalom. Crnogorski atletičar Darko Pešić jedna je od junaka Olimpijskih igara, jer je u subotu odradio kvalifikacionu trku na 100 metara uprkos tome što je imao slomljeno stopalo! Pešić nije uspeo da se domogne… »
VIDEO Crnogorac sa slomljenom nogom trčao 100 metra ocu u čast, umalo briznuo u plač: Ako je ovo moja poslednja trka u…
Nova 04.08.2024
: Darko Pešić, crnogorski atletičar, istrčao je kvalifikacionu trku na 100 metara sa slomljenim stopalom u čast preminulom ocu. Nije uspeo da se kvalifikuje dalje Pešić, ali je ispunio san svog preminulog oca. „Ja sam sin pokojnog Veliše… »
Crnogorac sa slomljenom nogom trčao 100 metra ocu u čast
N1 Info 04.08.2024
Podeli : Darko Pešić, crnogorski atletičar, istrčao je kvalifikacionu trku na 100 metara sa slomljenim stopalom u čast preminulom ocu. Pešić nije uspeo da se kvalifikuje dalje, ali je ispunio san svog preminulog oca. „Ja sam sin pokojnog Veliše… »
Vesti dana »
Sretnimo se na Sretenje: Studenati pozivaju na veliki skup za Dan državnosti u Kragujevcu
Danas pre 57 minutajoš 5 povezanih
Blokiran Pupinov most sa zemunske strane, u Nišu protestna šetnja
Blic pre 21 minutajoš 10 povezanih
Objavljene nove cene goriva: Poznato koliko će koštati dizel i benzin u narednih sedam dana
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih