Повезане вести

Црногорцу доктори пред трку рекли да ризикује каријеру, он није хтео да одустане: "Ако је ово цена..."

Црногорцу доктори пред трку рекли да ризикује каријеру, он није хтео да одустане: "Ако је ово цена..."

Телеграф 04.08.2024
Трчао је трку са поломљеним стопалом. Црногорски атлетичар Дарко Пешић једна је од јунака Олимпијских игара, јер је у суботу одрадио квалификациону трку на 100 метара упркос томе што је имао сломљено стопало! Пешић није успео… »
Црногорац са сломљеном ногом трчао 100 метра оцу у част

Црногорац са сломљеном ногом трчао 100 метра оцу у част

Н1 Инфо 04.08.2024
Подели : Дарко Пешић, црногорски атлетичар, истрчао је квалификациону трку на 100 метара са сломљеним стопалом у част преминулом оцу. Пешић није успео да се квалификује даље, али је испунио сан свог преминулог оца. „Ја сам син… »
ВИДЕО Црногорац са сломљеном ногом трчао 100 метра оцу у част, умало бризнуо у плач: Ако је ово моја последња трка у…

ВИДЕО Црногорац са сломљеном ногом трчао 100 метра оцу у част, умало бризнуо у плач: Ако је ово моја последња трка у…

Нова 04.08.2024
: Дарко Пешић, црногорски атлетичар, истрчао је квалификациону трку на 100 метара са сломљеним стопалом у част преминулом оцу. Није успео да се квалификује даље Пешић, али је испунио сан свог преминулог оца. „Ја сам син… »

Вести дана »