Povezane vesti
"Nož je prošao ispod pazuha": Bivši učesnik rijalitija završio u policiji, otkrio detalje jezivog napada
Mondo 04.08.2024
Aleksandar Požgaj progovorio o napadu i u policijskoj stanici i na Instagramu. Rijaliti učesnik poslednje sezone Elite i bivši političar Aleksandar Požgaj, oglasio se na društvenoj mreži Instagram slikom iz policijske stanice. Požgaj je u opisu… »
Stravični detalji pokušaja ubistva Rijaliti učesnik progovorio o napadaču, poznaje osobu, evo kako je uspeo da se odbrani
Alo 04.08.2024
Napadač je odmah procesuiran. Aleksandar Požgaj, bivši rijaliti učesnik, oglasio se o napadu koji se dogodio juče. Kako tvrdi, napadnut je nožem, a slučaj je odmah prijavio policiji. - Pokušaj ubistva, srećom znam da se odbranim pa je prošao… »
"Pokušaj ubistva" Napadnut učesnik Elite, oglasio se iz policije, zna se ko je napadač
Alo 04.08.2024
Napadač je odmah procesuiran. Bivši učesnik Elite, Aleksandar Požgaj, tvrdi da je napadnut. Kako ističe, osoba koju poznaje od ranije mu je pretila nožem, zbog čega je odmah otišao u policiju kako bi prijavio slučaj. - Verovali ili ne, danas me… »
"Nožem me je napala, da ubode..." Požgaj se oglasio, poznaje osobu koja ga je napala?! Otkrio jezive detalje
Telegraf 04.08.2024
Preporučujemo. Bivši učesnik "Eliti", kog smo ranije gledali i u "Parovima", Aleksandar Požgaj, oglasio se o napadu koji je doživeo juče, 3. avgusta, u pre podnevnim časovima. Kako navodi, osoba koju poznaje od ranije mu je pretila nožem, što je… »
"Pokušaj ubistva!" Napadnut učesnik "Elite", policija odmah reagovala
Telegraf 04.08.2024
Preporučujemo. Rijaliti igrač kog smo gledali u "Eliti", Aleksandar Požgaj, tvrdi da je napadnut. Kako ističe, osoba koju poznaje od ranije mu je pretila nožem, zbog čega je odmah otišao u policiju kako bi prijavio slučaj. - Verovali ili ne, danas… »
Vesti dana »
Problematičan od mladosti, uzeo ženino prezime: Milorad Ulemek Legija je osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Đinđića: 14 meseci od akcije "Sablja" išetao iz kuće pred Žandarmeriju
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Trampov savetnik poručuje da Ukrajina mora da se fokusira na mir, a ne na teritorije
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Carski pingvin se pojavio na plaži u Australiji, hiljadama kilometara od Antarktika
Insajder pre 5 satijoš 1 povezana