Povezane vesti

Nestala devojčica (15) iz Ugrinovaca Oglasila se majka tinejdžerke: "Viđala se sa starijim muškarcem, nije svesna u šta se…

Nestala devojčica (15) iz Ugrinovaca Oglasila se majka tinejdžerke: "Viđala se sa starijim muškarcem, nije svesna u šta se…

Kurir 04.08.2024
Tinejdžerka (15) iz Ugrinovaca nestala je 29. jula. Poslednji konatkt imala je sa majkom u ponedeljak, a ona ističe da se devojčica poslednjih mesec dana ponašala čudno. - Uvek mi se javljala gde je i sa kim je. Znala sam sa kim se druži. Samo… »
Pronađena tinejdžerka iz Ugrinovaca: Evo sa kim je bila, oglasila se njena majka

Pronađena tinejdžerka iz Ugrinovaca: Evo sa kim je bila, oglasila se njena majka

Telegraf 04.08.2024
Jasmina (15) iz Ugrinovaca nestala je 29. jula, a poslednji kontakt sa majkom Dijanom je imala u ponedeljak. Tinejdžerka Jasmina S. (15) iz Ugrinovaca koja je nestala je 29. jula, pronađena je živa i zdrava. Kako je potvrdila Dijana, majka devojčice… »
"Ne znam da li ju je prisilio da ode sa njim": Oglasila se majka tinejdžerke iz Ugrinovaca koja je nestala pre šest dana…

"Ne znam da li ju je prisilio da ode sa njim": Oglasila se majka tinejdžerke iz Ugrinovaca koja je nestala pre šest dana…

Blic 04.08.2024
Jasmina S. (15) iz Ugrinovaca nestala je 29. jula, a poslednji kontakt sa majkom Dijanom je imala u ponedeljak. Dijana je za medije rekla da je saznala da je njena ćerka otišla sa čovekom Senadom Januzijem, koji je očuh devojčicine drugarice, a koji… »
Nestala Jasmina (15) iz Ugrinovaca: Majka uplakana, sumnja da je u lošim rukama

Nestala Jasmina (15) iz Ugrinovaca: Majka uplakana, sumnja da je u lošim rukama

Telegraf 04.08.2024
Visoka je 165 centimetara, mršava i ima crnu kosu. Tinejdžerka Jasmina Simić (15) iz Ugrinovaca nestala je 29. jula. Poslednji konatkt imala je sa majkom u ponedeljak, a ona ističe da se devojčica poslednjih mesec dana ponašala čudno. - Uvek mi se… »

Vesti dana »