Повезане вести
Нестала девојчица (15) из Угриноваца Огласила се мајка тинејџерке: "Виђала се са старијим мушкарцем, није свесна у шта се…
Курир 04.08.2024
Тинејџерка (15) из Угриноваца нестала је 29. јула. Последњи конаткт имала је са мајком у понедељак, а она истиче да се девојчица последњих месец дана понашала чудно. - Увек ми се јављала где је и са ким је. Знала сам са ким… »
Пронађена тинејџерка из Угриноваца: Ево са ким је била, огласила се њена мајка
Телеграф 04.08.2024
Јасмина (15) из Угриноваца нестала је 29. јула, а последњи контакт са мајком Дијаном је имала у понедељак. Тинејџерка Јасмина С. (15) из Угриноваца која је нестала је 29. јула, пронађена је жива и здрава. Како је потврдила… »
"Не знам да ли ју је присилио да оде са њим": Огласила се мајка тинејџерке из Угриноваца која је нестала пре шест дана…
Блиц 04.08.2024
Јасмина С. (15) из Угриноваца нестала је 29. јула, а последњи контакт са мајком Дијаном је имала у понедељак. Дијана је за медије рекла да је сазнала да је њена ћерка отишла са човеком Сенадом Јанузијем, који је очух… »
Нестала Јасмина (15) из Угриноваца: Мајка уплакана, сумња да је у лошим рукама
Телеграф 04.08.2024
Висока је 165 центиметара, мршава и има црну косу. Тинејџерка Јасмина Симић (15) из Угриноваца нестала је 29. јула. Последњи конаткт имала је са мајком у понедељак, а она истиче да се девојчица последњих месец дана понашала… »
Вести дана »
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана