Povezane vesti
Komesarijat: "Oluja" prouzrokovala progon više od 250.000 Srba i gubitak života oko 1.700 ljudi
Moj Novi Sad 04.08.2024
Komesarijat za izbeglice i migracije Srbije saopštio je danas, povodom 29. godišnjice od hrvatske vojne akcije "Oluja", da je njegova dužnost da insistira na pravdi, da traži odgovornost za počinjene zločine i da ne dozvoli da se to ponovi. U saopštenju… »
Komesarijat povodom ‘Oluje’: Naša dužnost je da insistiramo na pravdi i traženju odgovornosti
Radio sto plus 04.08.2024
U saopštenju Komesarijata navodi se da se posledice pogroma, koji je trajao četiri dana, osećaju i danas, kao i da je akcija “Oluja” prouzrokovala progon više od 250.000 Srba i gubitak života oko 1.700 ljudi, dok se više od 700 njih i dalje vodi kao… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Uživo Novak Đoković - Lerner Tijen: Amerikanac zapretio, Srbin završio na podu
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana