Povezane vesti
Ruski disidenti razmenjeni sa Zapadom žele povratak u otadžbinu
Insajder 04.08.2024
Dvojica ruskih disidenata koji su pole oslobađanja iz zatvora stigli u Nemačku u sklopu ovonedeljne velike razmene zatvorenika između Rusije i Zapada rekli su a već razmišljaju o povratku u Rusiju, ali obećavaju da će nastaviti s političkim… »
Oslobođeni ruski disidenti razmišljaju o povratku u Rusiju
Vreme 04.08.2024
„Kao ljudi koji su zapravo deportovani, koji su izbačeni iz zemlje, svi mi imamo veliku želju da se vratimo“, rekao je disident Andrej Pivovarov u intervjuu za Rojters. Dvojica ruskih disidenata koji su posle oslobađanja iz zatvora stigli u… »
"Moje mesto je u Rusiji": Ruski disidenti stigli u Nemačku, kažu da žele da se vrate u maticu
Euronews 04.08.2024
Dvojica ruskih disidenata koji su pole oslobađanja iz zatvora stigli u Nemačku u sklopu ovonedeljne velike razmene zatvorenika između Rusije i Zapada rekli su da već razmišljaju o povratku u Rusiju, ali obećavaju da će nastaviti s političkim… »
Oslobođeni ruski disidenti razmišljaju o povratku u Rusiju, nastavljaju sa aktivizmom
N1 Info 04.08.2024
Podeli : Dvojica ruskih disidenata koji su posle oslobađanja iz zatvora stigli u Nemačku u sklopu ovonedeljne velike razmene zatvorenika između Rusije i Zapada rekli su da već razmišljaju o povratku u Rusiju, ali obećavaju da će nastaviti s… »
Dvojica ruskih disidenata već razmišljaju o povratku u Rusiju
NIN 04.08.2024
Dvojica ruskih disidenata koji su pole oslobađanja iz zatvora stigli u Nemačku u sklopu ovonedeljne velike razmene zatvorenika između Rusije i Zapada rekli su da već razmišljaju o povratku u Rusiju, ali obećavaju da će nastaviti s političkim… »
Vesti dana »
Strašan sudar na auto-putu Niš - Pirot! Sneg pravi haos širom Srbije, vozilo smrskano (Foto)
Mondo pre 50 minutajoš 30 povezanih
Gašić o akciji "Zastani Srbijo": Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda, maltretiranje građana
Radio 021 pre 1 satjoš 69 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
NIN pre 39 minutajoš 54 povezane
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 14 minutajoš 13 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih