Повезане вести
Ђоковић играо коло са српским спортистима у Олимпијском селу
Спортски журнал 04.08.2024
Новак је раније данас постао олимпијски шампион победом над Шпанцем Карлосом Алкарасом резултатом 2:0 (7:6, 7:6). Српски тенисер Новак Ђоковић играо је вечерас коло са српским спортистима у Олимпијском селу током прославе… »
Сваки Србин се јежи од од ових сцена: Новак стигао међу српске аплауз који ће одзвањати вековима је уследио! (видео)портисте…
Хот спорт 04.08.2024
Није за оне са слабим срцем. Најуспешнији тенисер свих времена, Новак Ђоковић, постао је олимпијски шампион. У драматичном финалу, Ђоковић је савладао шпанског ривала Карлоса Алкараза резултатом 2:0. Потом је Новак, као што је и… »
Огласио се Алкарас после пораза од Новака
Вести онлине 04.08.2024
Шпански тенисер Карлос Алкарас рекао је после пораза у финалу олимпијског турнира да је Новак Ђоковић био “гладан и импресиван” и да му није давао шансе у финалу, и честитао је Србину на освојеном најсјајнијем одличју. – Слушао… »
(Видео) Призор за памћење Ђоковић добио честитку за златну медаљу на Кули Београд
Дневник 04.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић добио је вечерас честитку за златну олимпијску медаљу и на "Кули Београд". "Прво олимпијско злато за Новака! Честитамо на освојеној медаљи", исписано је на Кули Београд уз заставу Србије и лик… »
Златни Агаси о златном Новаку: И даље ме задивљујеш!
Б92 04.08.2024
Не стишавају се реакције после историјског успеха Новака Ђоковића на Олимпијским играма. Ђоковић је после велике борбе у два сета победио Карлоса Алкараса, 7:6 (3), 7:6 (2) и тако освојио прву златну медааљу каријери. Тиме је… »
Патријарх Порфирије: Новаче, твоје злато сија изнад олимпијског злата
Политика 04.08.2024
Патријарх српски Порфирије честитао је данас Новаку Ђоковићу освајање олимпијског злата, рекавши да ово одличје сија изнад олимпијског злата. "Крст је сила и знамење! Бог је велики! Твоје злато сија изнад олимпијског злата… »
Ђоковић: Знао сам да ми је ово последња шанса
Вести онлине 04.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас, после освајања златне олимпијске медаље, да је знао да му је ово последња шанса за тај успех и да је ово најпосебнији осећај у каријери, јачи и од ношења заставе Србије на… »
Новак жели у Лос анђелес, хоће све што је битно барем два пута да освоји: Слава Богу, хвала Свевишњем, њему сам захвалан!…
Хот спорт 04.08.2024
Ђоковић не планира да одустане. Најуспешнији тенисер свих времена, Новак Ђоковић, постао је олимпијски шампион. У драматичном финалу, Ђоковић је савладао шпанског ривала Карлоса Алкараза резултатом 2:0. Ако постоји идеалан… »
"Кад га је прошла последња лоптица, тек тад сам помислио да могу да победим"
Б92 04.08.2024
Новак Ђоковић открио је неке занимљиве детаље из финала Олимпијских игара. Ђоковић је у финалу ОИ победио Карлоса Алкараса и без изгубљеног сета освојио златну медаљу, што никада никоме није пошло за руком. У изјави за… »
Шпанске тенисерке освојиле бронзу у дублу на ОИ
Спортске.нет 04.08.2024
Шпанске тенисерке Кристина Букша и Сара Сорибес Тормо освојиле су данас бронзану медаљу у дублу на Олимпијским играма у Паризу, пошто су победиле Чехиње Каролину Мухову и Линду Носкову после два сета, 6:2, 6:2. Шпанске… »
Албанци, зар вас није срамота! Боли их успех Новака Ђоковића на Олимпијским играма
Вечерње новости 04.08.2024
АЛБАНСКИ медији показали су да их боли успех Новака Ђоковића и Србије на Олимпијским играма у Паризу. Наиме, они су у потпуности игнорисали освајање златне медаље најбољег тенисера свих времена. Фото: Тањуг/Страхиња Аћимовић… »
Срамотно извештавање Албанаца о Ђоковићевом злату: Само један сајт пустио вест и то без Новака у наслову!
Телеграф 04.08.2024
Невероватно... Брука и срамота, ако се и то може рећи. Албански медији још једном су показали непрофесионалност у свом извештавању, пошто готово да су потпуно игнорисали централни догађај дана на Олимпијским играма и освајање… »
ВИДЕО Јелена Ђоковић диктира ћерки текст химне „Боже правде“, сцена из Париза се проширила Србијом
Нова 04.08.2024
: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић по ко зна који пут је показао и да је најбољи у историји свог спорта. Победио је у недељу поподне Карлоса Алкараза у финалу Олимпијских игара и попео се на врх победничког постоља на ком… »
Ђоковић: Србијо, успели смо! Волим вас, Ноле
Србин је данас освојио златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу пошто је победио Карлоса Алкараза у финалу резултатом 2:0. Српски тенисер Новак Ђоковић обратио се Србији после освајања златне олимпијске медаље поруком… »
Новаче, урадио си оно што си желео: Надал честитао српском асу на освојеном злату
Еуроневс 04.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал честитао је земљаку Карлосу Алкаразу на освајању сребрне медаље, али и Новаку Ђоковићу на злату. "Карлосе, иако знам да ти је данас тежак дан, цени медаљу која је веома важна за целу земљу и… »
Италијански пливач спавао у парку ВИДЕО
Б92 04.08.2024
Италијански пливач Томас Чекон, светски рекордер на 100 метара, не престаје да се жали на услове у Олимпјском селу. Италијан је постао прави хит на друштвеним мрежема пошто је снимљен како спава у парку током дана. Чекон се од… »
Новак Ђоковић: Знао сам да ми је ово последња шанса
Еуроневс 04.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас, после освајања златне олимпијске медаље, да је знао да му је ово последња шанса за тај успех и да је ово најпосебнији осећај у каријери, јачи и од ношења заставе Србије на… »
Алкараз потпуно искрен: Новак је био гладан, био је бољи
Спорт клуб 04.08.2024
Карлос Алкараз није успео поново да победи Новака Ђоковића у финалу великог турнира. Овог пута је српски тенисер у мечу за златну медаљу на Олимпијским играма био бољи, а шта је превагнуло, Шпанац је говорио медијима. Алкараз… »
Алкарас: Честитке Ђоковићу, био је гладан и импресиван, није ми давао шансе
Освајач четири гренд слем пехара сматра да је играо добро. Шпански тенисер Карлос Алкарас рекао је после пораза у финалу олимпијског турнира да је Новак Ђоковић био "гладан и импресиван" и да му није давао шансе у финалу… »
Ђоковић: Најпосебнији осећај, знао сам да ми је ово последња шанса
Нагласио је да је оно што је осетио када је победио надмашило све што је до сада осећао. Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас, после освајања златне олимпијске медаље, да је знао да му је ово последња шанса за тај успех… »
Патријарх Порфирије: Новаче, твоје злато сија изнад олимпијског злата
Ђоковић је данас освојио злато на олимпијском турниру у Паризу, победивши Шпанца Карлоса Алкараса са 7:6, 7:6. Патријарх српски Порфирије честитао је данас Новаку Ђоковићу освајање олимпијског злата, рекавши да ово одличје сија… »
Новак Ђоковић на Инстаграму: Србијо…
Спорт клуб 04.08.2024
"Успели смо! Волим вас, Ноле ❤️ 🥇...", написао је најбољи тенисер свих времена, који је данас у Паризу освојио ту једну медаљу која му је недостајала све ово време. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Новак Дјоковиц… »
Чикагом се орило: Новак је шампион, ушао је у историју
Новак Ђоковић је ушао у историју, његово име исписано је златним словима, постао је тек пети тенисер који је освојио златни слем у каријери, само су неки од коментара који су се данас могли чути у Чикагу. Срби у Чикагу и фанови… »
Испливао хит снимак: Новак Ђоковић је овако прославио златну медаљу на Олимпијским играма (видео)
НОВАК Ђоковић је освојио златну медаљу на Олимпијским играма, још једном одушевио нацију, а потом то прославио на упечатљив начин. ФОТО: Принтскрин/Икс/ФантомБеограда Иако је имао проблема са коленом пред меч са Музетијем… »
Рањени лав је најопаснији: Новак Ђоковић још једном показао критичарима да није готово док он то не каже!
НАЈБОЉИ тенисер свих времена - то је крилатица коју под својим именом сада са сигурношћу може да стави Новак Ђоковић. Ноле иза себе нема сезону на какву је навикао навијаче, до олимпијских игара био је без титуле, што је за… »
Новакова порука за читаву Србију, кратко и јасно!
Спортске.нет 04.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је данас златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у финалу победио другог играча света Шпанца Карлоса Алкараса после два сета, 7:6, 7:6. Трећи тенисер света победио је после два… »
Ђоковић на Инстаграму: Србијо, успели смо!
Вести онлине 04.08.2024
Новак Ђоковић обратио се Србији после освајања златне олимпијске медаље поруком “Успели смо!”. “Србијо, успели смо! Волим вас, Ноле”, написао је Ђоковић на друштвеној мрежи Инстаграм и за мање од пола часа имао је скоро пола… »
Ђоковић после историјске медаље: Пензија сада? Може бити!
Спорт клуб 04.08.2024
Емоције се још нису смириле, и неће још неко време. То је нормално, али је Новак Ђоковић морао пред медије после освојене златне медаље на Олимпијским играма. Српски тенисер, освајач свих великих титула у тенису, почео је… »
"Твоје злато искупљује Олимпијаду": Патријарх Порфирије честитао Новаку Ђоковићу
Патријарх српски Порфирије честитао је данас Новаку Ђоковићу освајање олимпијског злата, рекавши да ово одличје сија изнад олимпијског злата. ФОТО: Новак Ђоковић ПР Тим - Крст је сила и знамење! Бог је велики! Твоје злато сија… »
Италијански олимпијац спавао у парку поред клупе ВИДЕО
Б92 04.08.2024
Италијански пливач и олимпијац Томас Чекон снимљен је како спава поред клупе у парку. Чекон је ове недеље критиковао услове у Олимпијском селу због чега се верује да је то разлог због ког се одлучио на овај чин. Снимио га је… »
Ђоковић: Донео сам злато Србији, највећи спортски успех у животу (видео)
Политика 04.08.2024
ПАРИЗ – Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас после освајања златне олимпијске медаље у Паризу да му је ово највећи спортски успех у животу. "Не знам шта да кажем... Потпуно сам у шоку од емоција од свега. Циљ је… »
Алкарас: "Знао сам да Ђоковић то жели"
Б92 04.08.2024
Шпански тенисер Карлос Алкарас говорио је на конференцији за медије после финала Олимпијских игара у Паризу. Алкарас је изгубио од Новака Ђоковића у мечу за злато резултатом 7:6 (3), 7:6 (2). "Играо сам на високом нивоу, поносан… »
"Већина нас ово не разуме!" Лаура Робсон о финалу Ђоковић - Алкараз: Људи, Шпанац није урадио ништа погрешно!
Новак Ђоковић главна је тема светских спортских медија. Тридесетседмогодишњи тенисер освојио је златну медаљу за Србију, савладавши Карлоса Алкараза, а о његовом успеху говорила је и Лора Робсон, освајачица сребрне медаље из… »
''Разочаран сам, али...'' Карлос Алкараз након пораза од Новака Ђоковића у финалу Олимпијских игара
НАЈБОЉИ тенисер планете Новак Ђоковић освојио је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Савладао је Карлоса Алкараза резултатом 2:0 (7:6, 7:6). ФОТО: АП/Тањуг Након меча, Алкараз је био разочарак, те није дужио. -… »
Алкараз се сломио као никад пред шпанским новинарима: Ридао усред преноса после пораза од Новака у финалу ОИ
Телеграф 04.08.2024
Тужан је био Карлитос.... Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић освојио је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у великом финалу савладао шпанског тенисера Карлоса Алкараза са 2:0, а после овог сусрета, Србин… »
Ђоковић: Златна олимпијска медаља можда мој највећи спортски успех
Радио сто плус 04.08.2024
“Потпуно сам у шоку од емоција, од свега. Рекао сам после полуфинала да је циљ остварен, обезбеђена медаља. Хтео сам да уђем у финале, то је нешто што нисам успео претходна четири пута. Сви су желели да идем на злато, ја сам… »
Два сата вас молим, хоћете ли ми рећи!? Новак Ђоковић викао на Марка и Виктора пред свима!
Мондо 04.08.2024
Србин бурно комуницира са својим боксом на финалу Олимпијских игара у Паризу. Не може напетије бити у финалу Олимпијских игара Новак Ђоковић - Карлос Алкараз. Српски представник је у средини другог сета имао бурну размену са… »
Лоши услови на олимпијским играма у Паризу?! Светски рекордер спава у парку због неудобног кревета (ВИДЕО)
Светски рекордер на 100 метара леђно, Томас Чекон, спава у парку. Он као и многи други спортисти су се жалили на лоше услове у Паризу, неудобне кревете, неукусну храну као и многе друге ствари, те је он одлучио да преспава поред… »
Многи спортисти се жале на кревете: Због тога италијански пливач спава у парку! (видео)
Хот спорт 04.08.2024
Многи због тога не одседају у Олимпијском селу! Томас Чекон, светски рекордер на 100 метара леђно, већ неколико дана изражава незадовољство условима у којима се спортисти налазе. Коментарисао је лошу квалитету хране, врућину у… »
Италијански олимпијац мрзи картонске кревете: Спава у парку!
Спорт клуб 04.08.2024
Нестварна сцена из Олимпијског села – италијански пливач је толико незадовољан условима у смештају у Паризу да је одлучио да спава у парку! Сви су овде: Распоред и резултати српских спортиста у Паризу Томас Чекон, светски… »
Вести дана »

Пожар у стамбеној згради у Раковици: Две женске особе страдале
Еуроневс пре 25 минутајош 26 повезаних

Дејан Вук Станковић: Министар бира директоре школа, ускоро конкурс за Пету
Бета пре 55 минутајош 25 повезаних

Италијански медији: Лука Вилдоза и његова супруга приведени у Болоњи?
Данас пре 5 минутајош 17 повезаних