Повезане вести
Певачицу ухватила код дечка у стану: Сандра открила да ли се помирила са Волковим, па споменула Ивану Боом
Мондо 04.08.2024
Сандра Африка открила је у каквим је сада односима са Владимиром Волковим којег је ухватила у превари са познатом певачицом. Сандра Африка је свој приватан живот одувек држала далеко од очију јавности, али је добро позната њена… »
Шок интервју сандре африке! Открила чија је јахта на којој се башкари, па изненадила признањем о бившем дечку: Волков ми је...…
Курир 04.08.2024
Певачица Сандра Африка дуго је ћутала о вези са бившим фудбалером Владимиром Волковим, а сада је открила у каквим су данас односима. Наиме, Сандра је недавно открила да је у стану Волкова затекла голу Ивану Николић, а како каже… »
(Видео) "волков ми замерио што сам све изнела јавно": Сандра Африка открила да ли се помирила са бившим фудбалером након што…
Блиц 04.08.2024
Певачица Сандра Африка дуго је ћутала о вези са бившим фудбалером Владимиром Волковим, а сада је за "Блиц" открила у каквим су данас односима. Наиме, Сандра је недавно открила да је у стану Волкова затекла голу Ивану Николић, а… »
Вести дана »
СВОЈ НА СВОМЕ: Почела пријава нелегалних објеката и упис права својине – Ево какав је поступак
ИнфоКГ пре 30 минутајош 35 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 55 минутајош 40 повезаних
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 29 минутајош 51 повезана