Повезане вести
Ђоковић добио честитку за златну медаљу на Кули Београд
Политика 04.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић добио је вечерас честитку за златну олимпијску медаљу и на "Кули Београд". "Прво олимпијско злато за Новака! Честитамо на освојеној медаљи", исписано је на Кули Београд уз заставу Србије и лик… »
Ђоковић: Србијо, успели смо! Волим вас, Ноле
Политика 04.08.2024
ПАРИЗ – Српски тенисер Новак Ђоковић обратио се Србији после освајања златне олимпијске медаље поруком "Успели смо!" "Србијо, успели смо! Волим вас, Ноле", написао је Ђоковић на друштвеној мрежи Инстаграм и за мање од пола… »
Ђоковић после освајања злата: Волео бих да наступам на Играма у Лос Анђелесу
Радио 021 04.08.2024
Новак Ђоковић је, после освајања златне олимпијске медаље у Паризу, рекао да би волео да наступа за Србију на Олимпијским играма у Лос Анђелесу 2028. "Носио сам заставу на отварању 2012. у Лондону и то је био најбољи осећај… »
Све је урадио, доста више, не терам га у пензију, али..." Троицки упао на Ђоковићеву конференцију и прекинуо његово обраћање!…
Курир 04.08.2024
Селектор репрезентације Србије, Виктор Троицки, направио је шоу на конференцији за медије Новака Ђоковића након освајања златне медаље на Олимпијским играма. Најбољи тенисер свих времена је победио Карлоса Алкараза у два… »
"До данас сам мислио да је оно најбољи осећај..." Новак Ђоковић о олимпијском злату: Знао сам да ми је ово последња шанса!…
Вечерње новости 04.08.2024
Новак Ђоковић рекао је данас, после освајања златне олимпијске медаље, да је знао да му је то била последња шанса за тај успех и да је ово најпосебнији осећај у каријери, јачи и од ношења заставе Србије на отварању Игара у… »
Телевизија Јуроспорт честитала Новаку Ђоковићу и грешком ставила хрватску заставу
Политика 04.08.2024
ПАРИЗ – Телевизија "Јуроспорт" направила је данас велики пропуст јер је на друштвеним мрежама честитала Новаку Ђоковићу на освајању златне олимпијске медаље и грешком уз његово име ставила хрватску заставу уместо српске… »
Тешка брука Еуроспорта: Поред Новака Ђоковића ставили хрватску заставу након освајања злата за Србију!
Телеграф 04.08.2024
Невероватан и недопустив пропуст. Апсолутно недопустиву грешку направио је главни носилац ТВ права за ове Олимпијске игре, Еуроспорт након што је Новак Ђоковић освојио историјско злато за Србију и комплетирао каријерни голден… »
Вести дана »
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Н1 Инфо пре 1 сатјош 30 повезаних
Биографија Србина који је дошао на чело БМВ-а: Има докторат, диплому машинског инжењера стекао је на Кембриџу, а радници га због овога обожавају
Курир пре 27 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 17 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних