Povezane vesti
Španović, Vilagoš i Bibić krenuli put Pariza: "Spremni za najviše ciljeve!"
Sportske.net 04.08.2024
Ivana Španović će se boriti za zlato u skoku udalj. "Idem na moje pete i poslednje Igre, biću najstarija daljašica u Parizu. Moja neostvarena želja je olimpijsko zlato, povreda je pod kontrolom, a nije upitno da ću pokušati sve što mogu da dođem… »
Ivana Španović otputovala na poslednje OI u karijeri: Povreda pod kontrolom, zlato je moja neostvarena želja, ne želim da…
Dnevnik 04.08.2024
Srpski atletičari Ivana Španović, Adriana Vilagoš i Elzan Bibić otputovali su u nedelju na Olimpijske igre u Pariz. Ivana Španović će se boriti za zlato u skoku udalj, jedino koje joj nedostaje u bogatoj karijeri. – Idem na moje pete i poslednje… »
Vesti dana »
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 3 satajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 0 minutajoš 26 povezanih
Peticija da sat na železničkoj stanici u Novom Sadu trajno pokazuje vreme nesreće
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih