Повезане вести

Ево како је Страхиња Стојачић поднео пораз од Француске: Сузе капитена, саиграчи и противници га тешили

Ево како је Страхиња Стојачић поднео пораз од Француске: Сузе капитена, саиграчи и противници га тешили

Телеграф 04.08.2024
Туга... Баскеташка репрезентација Србије је доживела прави шок пошто је поражена у четвртфиналу Олимпијских игара од Француске са 22:18, те су тако распршени и снови о медаљи. Онај коме је натјеже пао овај пораз је Страхиња… »
Марко Бранковић после елиминације са ОИ: "Не знам шта бих рекао, један од тежих пораза у каријери..."

Марко Бранковић после елиминације са ОИ: "Не знам шта бих рекао, један од тежих пораза у каријери..."

Телеграф 04.08.2024
Баскеташи завршили такмичење. Баскеташка репрезентација Србије испала је са Олимпијских игара у Паризу, пошто је у четвртфиналу поражена од Француске са 22:19, те је тако прошао сан о медаљи са овог такмичења! Мало ко је… »
Стојачић у сузама дао изјаву: “Разочарали смо и себе и Србију, не знам ста ће бити с нашом генерацијом…”

Стојачић у сузама дао изјаву: “Разочарали смо и себе и Србију, не знам ста ће бити с нашом генерацијом…”

Телеграф 04.08.2024
Тешко је... Баскеташка репрезентација Србије је тотално подбацила на Олимпијским играма у Паризу где је поражена од Француске у четвртфиналу са 22:18, чиме су и завршили своје учешће. Орлови су били први фаворит за злато, те је… »

Вести дана »