Повезане вести
Пронађено и друго тело утопљеника Завршена потрага за страдалима код Шида
Дневник 05.08.2024
ШИД: Из Сотског језера код Шида извучено је тело и другог утопљеника. Реч је о Срђану Сабу из Нове Пазове за којим се трагало од јуче. Информација је потврђена у МУП Србије. Претходно је пронађено тело Мирослава Цупера… »
Тела два утопљеника извучена из Сотског језера код Шида: Гумени чамац са децом преврнуо се 50 метара од обале
Еуроневс 05.08.2024
Роноци су извукли тела две особе које су се јуче утопиле у Сотском језера код Шида, потврђено је РТС-у у полицији. Две особе утопиле су се јуче на Сотском језеру када се чамац преврнуо око 50 метара од обале. У гуменом чамцу су… »
"Никада нећемо заборавити Бачиначког Кислинга" Пријатељи се опраштају од Мирослава који се удавио код Шида спасавајући децу…
Курир 05.08.2024
Житељи села Бачинци потресени су великом трагедијом која је обележила јучерашњи дан на Сотском језеру код Шида, када се Мирослав Цупер (33) утопио у језеру, након превртања гуменог чамца у ком је био са децом. Његови… »
„Живео је за своју ћерку, нису се раздвајали“: Мештани у шоку након што се Мирослав утопио приликом превртања чамца са децом…
Нова 05.08.2024
: Мирослав Ц. (33) из Баћинаца страдао је у недељу увече, када се преврнуо чамац у коме су били он, његова ћерка Л. Ц. (9) и њено двоје другара Ј.Ц. (9) и Ђ. Т. (9), на Сотском језеру код Шида. За Мирославом и децом су три… »
Пронађено и друго тело утопљеника
Б92 05.08.2024
Из Сотског језера код Шида извучено је и тело другог утопљеника. То је Срђан Сабо из Нове Пазове за којим се трагало од јуче. Сабо је жртвовао свој живот да би помогао у спасавању деце. Јутрос је пронађено тело Мирослава… »
Трагедија: Извучено тело и другог утопљеника из Сотског језера: Покушао да спаси децу
Блиц 05.08.2024
Из Сотског језера код Шида извучено је тело и другог утопљеника. Реч је о Срђану Сабо из Нове Пазове за којим се трагало од јуче. Сабо је жртвовао свој живот да би помогао у спасавању деце. Јутрос је пронађено тело Мирослава… »
Пронађено тело и другог утопљеника: Завршена потрага за страдалима код Шида
Курир 05.08.2024
Из Сотског језера код Шида извучено је тело и другог утопљеника. Реч је о Срђану Сабу из Нове Пазове за којим се трагало од јуче. Информација је потврђена у МУП Србије. Претходно је пронађено тело Мирослава Цупера. Прикажи ову… »
На језеру на ком се двоје удавило забрањено купање: На обали стоје ове табле! Огласили се из уг "Сотско језеро"
Курир 05.08.2024
Након трагедије на Сотском језеру када су се утопила два мушкарца, с тим да је један од њих спасилац С.С. из Нове Пазове, који је притекао у помоћ након што се гумени чамац у ком су била и деца преврнуо, за Курир се се огласили… »
Још једно тело извучено из Сотског језера: Удавио се Срђан из Нове Пазове
Мондо 05.08.2024
Реч је о Срђану Сабо из Нове Пазове за којим се трагало од јуче. И з Сотског језера код Шида извучено је тело и другог утопљеника. Реч је о Срђану Сабо из Нове Пазове за којим се трагало од јуче. Информација је потврђена… »
Тела два утопљеника извучена из Сотског језера
РТС 05.08.2024
Роноци су извукли тела две особе које су се јуче утопиле у Сотском језера код Шида, потврђено је РТС-у у полицији. Две особе утопиле су се јуче на Сотском језеру када се чамац преврнуо око 50 метара од обале. У гуменом чамцу су… »
Ово је Мирослав који се утопио на Сотском језеру након што се преврнуо чамац у ком је био са троје деце ФОТО
Нова 05.08.2024
: Мирослав Ц. и С.С. утопили су се у недељу увече у Сотском језеру код Шида. Мирослав је био у гуменом чамцу са тројце деце када се чамац преврнуо, а покушај спасавања претворио се у катастрофу. Мирослав Ц. (33) из Бачинаца био… »
"Чуо сам повике и без оклевања ушао у језеро" За Курир се огласио командир који је спасавао децу: Био сам на обали и чуо…
Курир 05.08.2024
Радослав Лакић, командир Полицијске испоставе Шид, јуче је био на Сотском језеру, када је зачуо запомагање и дозивање "упомоћ", након што се преврнуо гумени чамац са четири особе, међу којима је било троје деце. Човек који се… »
Ово је Мирослав који се удавио код Шида: Повео ћерку и комшијску децу на плажу, па упали у воду "они сада не дишу" (фото)
Курир 05.08.2024
Мирослав Цупер (33) из села Бачинци код Шида, утопио се јуче у Сотском језеру након што се гумени чамац у ком је био са својом ћерком и још двоје деце из комшилука преврнуо. У акцији спасавања учествовало је троје људи који су… »
"Његова ћерка је упала у воду прва": Ово је Мирослав који се удавио у Сотскоом језеру када се преврнуо чамац
Блиц 05.08.2024
Мирослав Цупер (33) из села Бачинци код Шида, утопио се јуче у Сотском језеру након што се гумени чамац у ком је био са својом ћерком и још двоје деце из комшилука преврнуо. У акцији спасавања учествовало је троје људи који су… »
Потрага за утопљеницима у сотском језеру јутрос је настављена Рониоци су око 11 сати извукли једно тело, наставља се…
Дневник 05.08.2024
ШИД: Под површином воде нестали су мушкарац који је био на гуменом чамцу, као и мушкарац који је притекао у помоћ. На пловилу је било и деце. На око 50 метара од обале у мањем гуменом чамцу возили су се М. Ц. (33), његова… »
Извучено тело једног од утопљеника у Сотском језеру! Био на чамцу са децом, мушкарац их спасавао па погинуо и он
Мондо 05.08.2024
Из Сотског језера извучено је тело једног од утопљеника. Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а рониоци су око 11 сати извукли једно тело. Како наводи Сремска телевизија, потрага за другим телом се… »
Ово је Мирослав који се удавио код Шида: "Чамац се преврнуо, почела је агонија, његова ћерка је прва упала"
Телеграф 05.08.2024
Прича се да је прво у воду упала Мирославова ћерка, а он је брзо реаговао ушао је да је извади из воде, у том тренутку дошло је до превртања чамца, па је и друго двоје деце упало у воду. Мирослав Цупер (33) из села Бачинци код… »
Из Сотског језера извучено тело утопљеника, трага се за другом особом
Н1 Инфо 05.08.2024
Подели : Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а око 11 часова рониоци су извукли једно тело, пренела је Сремска телевизија. Како наводи Сремска телевизија, потрага за другим телом се наставља. А пост… »
Туга на Сотском језеру: Из воде извучено тело утопљеника, наставља се потрага за другим мушкарцем
Нова 05.08.2024
: Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а око 11 часова рониоци су извукли једно тело. Како наводи Сремска телевизија, потрага за другим телом се наставља. А пост схаред би Сремска телевизија… »
Извучено тело утопљеника: Наставља се потрага за другим мушкарцем који је страдао када се преврнуо чамац пун деце
Блиц 05.08.2024
Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а рониоци су око 11 сати извукли једно тело. Како наводи Сремска телевизија, потрага за другим телом се наставља. До утапања двојице мушкараца дошло је када се… »
Из Сотског језера извучено тело утопљеника, трага се за другом особом
Нови магазин 05.08.2024
Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а око 11 часова рониоци су извукли једно тело, пренела је Сремска телевизија. Како наводи Сремска телевизија, потрага за другим телом се наставља. Подсетимо, на… »
Извучено тело једног од утопљеника, наставља се потрага за другим: Објављен снимак с лица места на Сотском језеру (видео)
Курир 05.08.2024
Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а у периоду око 11 часова рониоци су извукли једно тело. Како наводи Сремска телевизија, потрага за другим телом се наставља. До утапања двојице мушкараца дошло… »
Извучено тело једног од утопљеника у Сотском језеру: Наставља се потрага за другим
Телеграф 05.08.2024
Под површином воде нестали су мушкарац који је био на чамцу, као и мушкарац који је притекао у помоћ. Потрага за утопљеницима у Сотском језеру јутрос је настављена, а рониоци су око 11 сати извукли једно тело. Како наводи… »
"Рекли ми 'долази, даве се', син плакао у слушалицу": Исповест оца дечака који је био на чамцу на Сотском језеру - двоје…
Курир 05.08.2024
Отац М. Ц., чије је дете било на преврнутом гуменом чамцу у Сотском језеру, код Шида, испричао је како је дошло до утапања две особе. "М. Ц. је дошао код мене и питао ме да ли ћемо ићи и ми на језеро, али, пошто смо жена и ја… »
"Позвао ме син, чуо сам плач": Исповест оца детета које је испало из чамца у несрећи на Сотском језеру (видео)
Телеграф 05.08.2024
Једно дете, ћерка Л. Ц. је сама испливала на обалу, а двоје деце Ј. Ц. и Ђ. Т. су спасили. Синоћ је потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио да се на Сотском језеру код Шида догодила несрећа у… »
"Звали ме и рекли да се даве" Исповест оца детета које је било на чамцу на Сотском језеру кад се десила трагедија
Мондо 05.08.2024
Исповест оца детета које је било на чамцу на Сотском језеру кад се десила трагедија. Отац М. Ц., чије је дете било на преврнутом гуменом чамцу у Сотском језеру, код Шида, испричао је како је дошло до утапања две особе. "М. Ц… »
Трагедија! Преврнуо се чамац са породицом: Спасилац покушао да спаси оца, обојица се утопили! Ево шта је било са троје деце
Курир 05.08.2024
У трагичном догађају на Сотском језеру код Шида, два мушкарца су изгубила живот након што се гумени чамац у којем су се налазили преврнуо. Мештани Бачинаца данас оплакују 33-годишњег М.Ц., који је заједно са деветогодишњом… »
„Комшија ме позвао и рекао: ‘Долази, даве се!'“ Исповест оца детета које је било на чамцу на Сотском језеру када су се две…
Нова 05.08.2024
: Отац М. Ц., чије је дете било на преврнутом гуменом чамцу у Сотском језеру, код Шида, испричао је како је дошло до утапања две особе. „М. Ц. (мушкарац који се утопио, прим. аут.) је дошао код мене и питао ме да ли ћемо ићи и… »
"Долази, даве: Се!" Исповест оца чији је син био на чамцу који се преврнуо на Сотском језеру: "Долетео сам, полиција је већ…
Блиц 04.08.2024
Отац М. Ц., чије је дете било на преврнутом гуменом чамцу у Сотском језеру, код Шида, испричао је како је дошло до ове трагедије. - М. Ц. (мушкарац који се утопио, прим. аут.) је дошао код мене и питао ме да ли ћемо ићи и ми на… »
Скочио да спасе децу са преврнутог чамца па се утопио! Ево како је дошло до трагедије на Сотском језеру код Шида
Блиц 04.08.2024
Отац малолетног детета М. Ц. (33) и мушкарац који је притекао у помоћ С. С. (34) утопили су се данас у Сотском језеру код Шида, након превртања гуменог чамца. Како је потврдио и потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих… »
МУП: Две особе се утопиле у Сотском језеру код Шида
Данас 04.08.2024
Две особе утопиле су се данас на Сотском језеру код Шида, када се 50 метара од обале преврнуо гумени чамац, саопштило је вечерас Министарство унутрашњих послова. Министар Ивица Дачић навео је у саопштењу да су у чамцу били М.Ц… »
Хорор На Сотском језеру код Шида! Утопиле се две особе: Преврнуо се чамац у ком су били отац, ћерка и још двоје деце
Блиц 04.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да се на Сотском језеру код Шида догодила несрећа у којој су се два лица утопила. - На Сотском језеру код Шида догодила се несрећа у којој су се два… »
Вести дана »

Гужва испред Опште болнице у Сремској Митровици, за сат времена се јавило око 90 добровољних даваоца крви
Н1 Инфо пре 19 минутајош 19 повезаних

Новинар Нове: Сремска Митровица прогласила понедељак за Дан жалости због трагедије
Н1 Инфо пре 9 минутајош 33 повезане

Мали: Србија ц́е нац́и решење за финансијске трансакције на пумпама НИС-а
Вести онлине пре 4 минутајош 13 повезаних

Закон о јединственом бирачком списку ускоро пред посланицима Скупштине Србије
Спутник пре 9 минутајош 8 повезаних