Повезане вести
Кенеди Млађи рекао да је оставио мртвог медведа у Центал парку у Њујорку пре деценије
Политика 05.08.2024
ВАШИНГТОН – Независни кандидат за председника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи рекао је да је оставио мртвог медведа у Централ парку у Њујорку пре деценије и да га је поставио да изгледа као да га је ударио бицикл. Кенеди је то рекао… »
Кенеди Млађи и бизарности: Оставио сам мртвог медведа у Централ парку у Њујорку
НИН 05.08.2024
Независни кандидат за председника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи рекао је да је оставио мртвог медведа у Централ парку у Њујорку пре деценије и да га је поставио да изгледа као да га је ударио бицикл. Кенеди је то рекао у… »
Признање Кенедија Млађег: Оставио сам мртвог медведа у Централ парку у Њујорку
Н1 Инфо 05.08.2024
Подели : Независни кандидат за председника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи рекао је да је оставио мртвог медведа у Централ парку у Њујорку пре деценије и да га је поставио да изгледа као да га је ударио бицикл. Кенеди је то рекао у… »
Роберт Кенеди Млађи: Оставио сам мртвог медведа у Централ парку
Радио 021 05.08.2024
Независни кандидат за председника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи рекао је да је оставио мртвог медведа у Централ парку у Њујорку пре деценије и да га је поставио да изгледа као да га је ударио бицикл. Кенеди је то рекао у видео… »
Кенеди Млађи о мртвом медведу у Централ парку у Њујорку: Оставио сам га да изгледа као да га је ударио бицикл
Еуроневс 05.08.2024
Независни кандидат за председника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи рекао је да је оставио мртвог медведа у Централ парку у Њујорку пре деценије и да га је поставио да изгледа као да га је ударио бицикл. Кенеди је то рекао у видео… »
Вести дана »

Трамп вечерас објављује "важну изјаву о рату": Свет у ишчекивању његовог потеза према Русији!
Ало пре 1 сатјош 50 повезаних

Хиљаде људи на маршу у Будимпешти подржало Орбана, на ривалском скупу хиљаде подржале опозицију
Бета пре 1 сатјош 25 повезаних

Зеленски се нада позитивној одлуци ЕУ о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Нови магазин пре 13 минутајош 99 повезаних

Путин запретио “Одговор Русије биће снажан и запањујућ, нека добро размисле”
Дневник пре 33 минутајош 21 повезана