Повезане вести
Субвенције за куповину стана за нове мајке: Због чега нема пуно пријава?
Радио 021 05.08.2024
Помоћ државе за куповину стана или куће за породиље без решеног стамбеног питања је у првих седам месеци добило 222 жене. Како пише Еуроневс Србија, субвенције су биле у распону од 8.000 евра до 20.000 евра, зависно од… »
Помоћ државе за маме од 20.000 евра: Одазив заинтересованих је слаб, а ево како да се пријавите
Телеграф 05.08.2024
У првих седам месеци новчану помоћ за куповину стана или куће добиле су 222 жене. Жене које су се ове године оствариле у улози мајке, а још увек немају решено стамбено питање, имају право да аплицирају за помоћ државе за… »
Помоћ државе за маме од 20.000 евра! Ову су услови: Како да се пријавите и шта вам треба од докумената
Блиц 05.08.2024
Жене које су у овој години постала маме, а немају решено стамбено питање, имају право да аплицирају за помоћ државе за куповину стана или куће. Од почетка године Министарству за рад, запошљавање борачка и социјална питања… »
Маме од државе добијају 20.000 евра помоћи! Ево који су услови за пријаву и за шта је новац намењен
Мондо 05.08.2024
Максималан износ који маме могу да добију за куповину некретнине износи 20.000 евра. Жене које су у овој години постала маме, а немају решено стамбено питање, имају право да аплицирају за помоћ државе за куповину стана или куће… »
Колико је мама добило субвенције државе за куповину стана: Како до 20.000 евра новчане помоћи по основу рођења детета
Еуроневс 05.08.2024
Жене које су у овој години постала маме, а немају решено стамбено питање, имају право да аплицирају за помоћ државе за куповину стана или куће. Од почетка године Министарству за рад, запошљавање борачка и социјална питања… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 11 минутајош 1 повезана

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 26 минутајош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана