Повезане вести

Мајка четворо деце убила комшију код бијелог поља! Срела га на сеоском путу па запуцала: И каменом сам га гађала

Мајка четворо деце убила комшију код бијелог поља! Срела га на сеоском путу па запуцала: И каменом сам га гађала

Курир 05.08.2024
Факета Личина (42) из Петњице признала је пред тужиоцем у Бијелом Пољу да је у петак хицима из пиштоља усмртила Амера Јаховића (45) из Рожаја! Полиција је претходно у петак ухапсила супружнике Факету и Изета Личину (55) који… »
Мајка четворо деце убила комшију: Детаљи ужаса у Бијелом Пољу

Мајка четворо деце убила комшију: Детаљи ужаса у Бијелом Пољу

Вечерње новости 05.08.2024
ФАКЕТА Личина (42) из Петњице признала је пред тужиоцем у Бијелом Пољу да је убила комшију и то хицима из пиштоља. Како преносе црногорски медији, усмртила је Амера Јаховића (45) из Рожаја. Фото: Управа полиције Црне Горе… »
Мајка четворо деце признала да је убила комшију у Бијелом Пољу: Пресрела га, извадила пиштољ и испалила рафал

Мајка четворо деце признала да је убила комшију у Бијелом Пољу: Пресрела га, извадила пиштољ и испалила рафал

Мондо 05.08.2024
Факета Личина признала је да је убила Амера Јаховића, јер је, како каже, малтретирао њу и читаву њену породицу. Факета Личина (42) из Петњице признала је пред тужиоцем у Бијелом Пољу да је убила комшију Амера Јаховића (45) из… »
Мајка четворо деце убила комшију: Ужас у Бијелом Пољу: Пресрела га на путу и упуцала га, ево како се бранила

Мајка четворо деце убила комшију: Ужас у Бијелом Пољу: Пресрела га на путу и упуцала га, ево како се бранила

Блиц 05.08.2024
Факета Личина (42) из Петњице признала је пред тужиоцем у Бијелом Пољу да је убила комшију и то хицима из пиштоља. Како преносе црногорски медији усмртила је Амера Јаховића (45) из Рожаја. Полиција је претходно у петак… »
Мајка четворо деце признала да је изрешетала човека, био блокиран пут ка Србији: "и каменом сам га гађала"

Мајка четворо деце признала да је изрешетала човека, био блокиран пут ка Србији: "и каменом сам га гађала"

Телеграф 05.08.2024
Осумњичена мајка четворо деце је пред тужиоцем тврдила да је пуцала у Амера Јаховића због малтретирања. Факет Л. (42) из Петњице, мајка четворо деце која је ухапшена због сумње да је починила убиство код Бијелог Поља… »

Вести дана »