Povezane vesti
"Rođen sam u Crnoj Gori, živim tu, bavim se turizmom i drago mi je što je sezona propala": Evo zašto
Blic 05.08.2024
Sezona u Crnoj Gori lošija je nego prethodnih godina, a svi misle da znaju zašto. Tačnije, zbog koga. - Sezona je podbacila sigurno 20 odsto, lošija je nego lani“, konstatovao je nedavno Nikola Pejović iz Udruženja hotela Crne Gore za Pobjedu, ističući… »
„Rođen sam u Crnoj Gori, živim tu, bavim se turizmom i drago mi je što je sezona propala – evo zašto“
Nova 05.08.2024
: Sezona u Crnoj Gori lošija je nego prethodnih godina, a svi misle da znaju zašto. Tačnije, zbog koga. „Sezona je podbacila sigurno 20 odsto, lošija je nego lani“, konstatovao je nedavno Nikola Pejović iz Udruženja hotela Crne Gore za Pobjedu, ističući… »
Vesti dana »

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 3 satajoš 1 povezana