Povezane vesti
"Rođen sam u Crnoj Gori, živim tu, bavim se turizmom i drago mi je što je sezona propala": Evo zašto
Blic 05.08.2024
Sezona u Crnoj Gori lošija je nego prethodnih godina, a svi misle da znaju zašto. Tačnije, zbog koga. - Sezona je podbacila sigurno 20 odsto, lošija je nego lani“, konstatovao je nedavno Nikola Pejović iz Udruženja hotela Crne Gore za Pobjedu, ističući… »
„Rođen sam u Crnoj Gori, živim tu, bavim se turizmom i drago mi je što je sezona propala – evo zašto“
Nova 05.08.2024
: Sezona u Crnoj Gori lošija je nego prethodnih godina, a svi misle da znaju zašto. Tačnije, zbog koga. „Sezona je podbacila sigurno 20 odsto, lošija je nego lani“, konstatovao je nedavno Nikola Pejović iz Udruženja hotela Crne Gore za Pobjedu, ističući… »
Vesti dana »

Važno je zvati se Nikola! Posle Jovića i Jokića još jedan Srbin blistao "preko bare"! Dobio šansu i odmah je iskoristio - sve je ubacio!
Kurir pre 50 minutajoš 24 povezane

Sredina nedelje kao ljuljaška! Sever u suncu, jug pod oblacima i kišom, RHMZ objavio kada će opet pljuskovi
Blic pre 2 satajoš 18 povezanih

Teretni vozovi krenuli brzom prugom Beograd centar - Subotica, od sutra će ići i putnički
Radio 021 pre 10 minutajoš 7 povezanih