Povezane vesti
Milena Ćeranić odbrusila Žiki Jakšiću nakon izvinjenja: Želim to lično da čujem!
Svet plus 05.08.2024
Saša Žika Jakšić, nedavno je u medijima izjavio kako se ogrešio o Milenu Ćeranić, nakon njenog učešća sa tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem u rijalitiju Farma. Kako je naglasio, smatra da je tada kazna bila jako oštra i da je možda… »
"Jednom će postati čovek": Milena Ćeranić brutalno odgovorila Žiki Jakšiću nakon što je priznao da je javno linčovao…
Blic 05.08.2024
Žika Jakšić nedavno je rekao kako je "Grand" pogrešio prema Mileni Ćeranić kada su pevačicu nakon njenog učešća u rijalitiju "Farma" izbacili iz disgografske kuće. Milena je rekla da ona želi da čuje izvinjenje lično od ljudi koji su u tom… »
"Kad lično budem čula izvini za sve što su mi uradili!" Žika Jakšić priznao da se ogrešio o Milenu Ćeranić, a ona mu…
Kurir 05.08.2024
Žika Jakšić priznao je nedavno da se " Grand" ogrešio o Milenu Ćeranić posle njenog učešća u rijalitiju " Farma", kada su ona i njen tadašnji partner i kolega Nemanja Stevanović bili izbačeni iz ove disgografske kuće. On je istakao da je… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane