Повезане вести

Познато кад звезда игра за Лигу шампиона - одлука пада на маракани: Одређени термини утакмица у плеј-офу за Лигу шампиона

Познато кад звезда игра за Лигу шампиона - одлука пада на маракани: Одређени термини утакмица у плеј-офу за Лигу шампиона

Курир 05.08.2024
Фудбалери Црвене звезде играће 20. августа на гостујућем терену прву утакмицу плеј-офа за Лигу шампиона против победника дуела пољске Јагјелоније и норвешког Бодо Глимта. Како је саопштено из Европске фудбалске уније (Уефа)… »
Милојевић: Нема лаких противника, озбиљан задатак у плеј-офу

Милојевић: Нема лаких противника, озбиљан задатак у плеј-офу

Радио сто плус 05.08.2024
“Нема лаких противника у плеј-офу. Јагјелонија и Боде Глимт су две изузетно квалитетне и дисциплиноване екипе. Пред нама је озбиљан задатак, али има још увек времена до двомеча. Испратићемо прво расплет утакмица које ће одиграти… »
Милојевић: Нема лаких противника у плеј-офу, драго ми је што је реванш на Маракани

Милојевић: Нема лаких противника у плеј-офу, драго ми је што је реванш на Маракани

ИндексОнлине 05.08.2024
БЕОГРАД – Нема лаких противника у плеј-офу. Јагјелонија и Боде/Глимт су две изузетно квалитетне и дисциплиноване екипе. Пред нама је озбиљан задатак, али има још времена до поменутог двомеча, изјавио је данас тренер фудбалера… »
Фудбалери Партизана ако прођу у плеј-оф за Лигу Европа играју против Бешикташа

Фудбалери Партизана ако прођу у плеј-оф за Лигу Европа играју против Бешикташа

Партизан прво мора да прође треће коло и двомеч против Лугана, са којим игра 8. и 15. августа. Ако се пласира у плеј-оф, Партизан ће прву утакмицу играти на домаћем терену против Бешикташа. Фудбалери ТСЦ-а играће у плеј-офу за… »
Прва реакција из Звезде после жреба за плеј-оф ЛШ: "Драго ми је због једне ствари"

Прва реакција из Звезде после жреба за плеј-оф ЛШ: "Драго ми је због једне ствари"

Телеграф 05.08.2024
Истиче Милојевић да је важно што се реванш игра на Маракани. Црвена звезда је донекле имала среће када је у питању жреб за плеј-оф Лиге шампиона, јер је избегла најтежег ривала, екипу Галатасараја, те ће "ударити" на бољег из… »
Фудбалери Црвене звезде у плеј-офу за Лигу шампиона против бољег из дуела Јагјелоније и Боде Глимта

Фудбалери Црвене звезде у плеј-офу за Лигу шампиона против бољег из дуела Јагјелоније и Боде Глимта

У првој утакмици београдски клуб ће играти на гостујућем терену. Прве утакмице играју се 20. и 21. августа, а реванши су 27. и 28. августа. Победници плеј-офа пласираће се у групну фазу Лиге шампиона, а поражени у групну фазу… »
Звезда "бежи" од Турака, Воша може на Челси, тсц против Лазетића: Српски клубови сазнали потенцијалне ривале

Звезда "бежи" од Турака, Воша може на Челси, тсц против Лазетића: Српски клубови сазнали потенцијалне ривале

Телеграф 05.08.2024
Жреб за ЛШ, ЛЕ и ЛК је данас од 12 до 14 часова, док смо о Партизану већ раније писали. Жреб плеј-офа за пласман у Лигу шампиона биће одржан данас у 12 часова у Ниону, саопштила је Европска фудбалска унија (УЕФА). Шампион Србије… »

Вести дана »