Povezane vesti
Rusija i Zapad: Disident Kara-Murza kaže za BBC da je mislio da će 'umreti u Putinovom zatvoru'
Južne vesti 05.08.2024
„Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je skoro prva stvar koju mi je Vladimir Kara-Murza rekao posle iznenadnog oslobađanja u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. Ruski opozicioni političar je bolno mršav - od stresa… »
Rusija i Zapad: Disident Kara-Murza kaže za BBC da je mislio da će 'umreti u Putinovom zatvoru'
Radio 021 05.08.2024
Zatvorski lekar mu je dao godinu dana, u najboljem slučaju 18 meseci života, priča ruski disident Kara-Murza, nedavno oslobođen u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. „Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je skoro prva… »
NIN 05.08.2024
"Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je skoro prva stvar koju mi je Vladimir Kara-Murza rekao posle iznenadnog oslobađanja u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. Ruski opozicioni političar je bolno mršav - od stresa… »
Vesti dana »
Crveni meteo-alarm na snazi: Beograd već u osam sati najtopliji grad sa 30 stepeni, najprijatnije u Sjenici
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 25 povezanih
Kijevska oblast pod masovnim napadom – 14 stradalih, 27 povređenih, požari na više lokacija
RTS pre 6 minutajoš 18 povezanih
Đedović Handanović: Situacija sa snabdevanjem naftnim derivatima veoma izazovna, proizvodnja domaće rafinerije ključna za sigurnost snabdevanja
Nova pre 36 minutajoš 15 povezanih
Tramp: Dogovor o otvaranju Ormuskog moreuza mogao bi da bude postignut već danas
N1 Info pre 41 minutajoš 16 povezanih
Trener Hapoela posle rušenja Zvezde progovorio o fudbaleru kog je uzeo crveno-belima, i bez njega je slavio
Telegraf pre 11 minutajoš 13 povezanih