Povezane vesti
Rusija i Zapad: Disident Kara-Murza kaže za BBC da je mislio da će 'umreti u Putinovom zatvoru'
BBC News 05.08.2024
Zatvorski lekar mu je dao godinu dana, u najboljem slučaju 18 meseci života, priča ruski disident Kara-Murza, nedavno oslobođen u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. „Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je… »
Rusija i Zapad: Disident Kara-Murza kaže za BBC da je mislio da će ‘umreti u Putinovom zatvoru’
Danas 05.08.2024
„Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru.“ To je skoro prva stvar koju mi je Vladimir Kara-Murza rekao posle iznenadnog oslobađanja u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. Ruski opozicioni političar je bolno mršav – od… »
Rusija i Zapad: Disident Kara-Murza kaže za BBC da je mislio da će 'umreti u Putinovom zatvoru'
Blic 05.08.2024
„Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je skoro prva stvar koju mi je Vladimir Kara-Murza rekao posle iznenadnog oslobađanja u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. Ruski opozicioni političar je bolno mršav - od… »
NIN 05.08.2024
"Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je skoro prva stvar koju mi je Vladimir Kara-Murza rekao posle iznenadnog oslobađanja u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. Ruski opozicioni političar je bolno mršav - od… »
Radio 021 05.08.2024
Zatvorski lekar mu je dao godinu dana, u najboljem slučaju 18 meseci života, priča ruski disident Kara-Murza, nedavno oslobođen u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. „Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je… »
Južne vesti 05.08.2024
„Bio sam potpuno siguran da ću umreti u Putinovom zatvoru." To je skoro prva stvar koju mi je Vladimir Kara-Murza rekao posle iznenadnog oslobađanja u najvećoj razmeni zarobljenika od Hladnog rata. Ruski opozicioni političar je bolno mršav - od… »
Vesti dana »
FSB: Uhapšen Uzbekistanac, osumnjičen za ubistvo ruskog generala Kirilova
Insajder pre 23 minutajoš 21 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 8 satijoš 9 povezanih
Uhapšen Uzbekistanac – osumnjičeni za ubistvo generala Igora Kirilova
N1 Info pre 40 minutajoš 11 povezanih
Milvoki osvojio NBA kup! Svakom igraču po pola miliona dolara
Večernje novosti pre 23 minutajoš 11 povezanih