Povezane vesti
Reproduktivno zdravlje: Rizici preranog seksualnog sazrevanja
BBC News 05.08.2024
Devojčice u pubertet ulaze sve ranije i ranije, ali način na koji društvo odgovara na taj problem ima trajne posledice na njihovo zdravlje. Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to onog leta… »
Radio 021 05.08.2024
Devojčice u pubertet ulaze sve ranije i ranije, ali način na koji društvo odgovara na taj problem ima trajne posledice na njihovo zdravlje. Getty Images Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to… »
Južne vesti 05.08.2024
Getty Images Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to onog leta kada sam napunila 11 godina; bila sam u maloj prodavnici koja se nalazila u blizini našeg doma. Stajao je iza moje majke i mene… »
Reproduktivno zdravlje: Zdravstveni rizici preranog seksualnog sazrevanja
Danas 05.08.2024
Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to onog leta kada sam napunila 11 godina; bila sam u maloj prodavnici koja se nalazila u blizini našeg doma. Stajao je iza moje majke i mene ispred kase i… »
Reproduktivno zdravlje: Zdravstveni rizici preranog seksualnog sazrevanja
NIN 05.08.2024
Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to onog leta kada sam napunila 11 godina; bila sam u maloj prodavnici koja se nalazila u blizini našeg doma. Stajao je iza moje majke i mene ispred kase i… »
Vesti dana »
Tramp imenovao savetnika za nacionalnu bezbednost: Specijalnost su mu "pretnje" poput Kine, Irana i Rusije
Mondo pre 25 minutajoš 27 povezanih
Dvoje teško povređenih na Železničkoj stanici u Novom Sadu svesni, ali u teškom stanju
RTV pre 20 minutajoš 12 povezanih
Uživo Upravo se dešava strahovit raketni udar: Bombarderi gruvaju FOTO/VIDEO
B92 pre 50 minutajoš 6 povezanih