Povezane vesti
Reproduktivno zdravlje: Rizici preranog seksualnog sazrevanja
Južne vesti 05.08.2024
Getty Images Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to onog leta kada sam napunila 11 godina; bila sam u maloj prodavnici koja se nalazila u blizini našeg doma. Stajao je iza moje majke i mene… »
Reproduktivno zdravlje: Rizici preranog seksualnog sazrevanja
Radio 021 05.08.2024
Devojčice u pubertet ulaze sve ranije i ranije, ali način na koji društvo odgovara na taj problem ima trajne posledice na njihovo zdravlje. Getty Images Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to… »
Reproduktivno zdravlje: Zdravstveni rizici preranog seksualnog sazrevanja
NIN 05.08.2024
Sećam se trenutka kada se jedan nepoznati muškarac otvoreno zablenuo u moje gole noge. Bilo je to onog leta kada sam napunila 11 godina; bila sam u maloj prodavnici koja se nalazila u blizini našeg doma. Stajao je iza moje majke i mene ispred kase i… »
Vesti dana »
Srbiju pogađa vrhunac toplotnog talasa: Danas i sutra do 40 stepeni, RHMZ upozorava na opasnost po zdravlje
NIN pre 24 minutajoš 21 povezana
Đedović Handanović sa naftnim kompanijama: NIS podiže proizvodnju i stavlja operativne rezerve na raspolaganje tržištu
NIN pre 20 minutajoš 14 povezanih
Rusi balističkim raketama zasuli centar Kijeva! Pakao nakon objave SAD da Ukrajina ne dobija dozvolu za proizvodnju Patriota pre zime, broje se mrtvi i ranjeni
Kurir pre 34 minutajoš 14 povezanih
Tramp: Ormuski moreuz će biti otvoren vrlo brzo, ili ce Iran biti snažno pogođen
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih