Povezane vesti
„Dobila sam poziv da budem deo reprezentacije“: Snaja Novaka Đokovića se obratila našim sportistima i otkrila neostvarenu…
Nova 05.08.2024
: Snajka Novaka Đokovića oglasila se na društvenim mrežama i poslala poruku našim proslavljenim odbojkašima. Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, veoma je popularna na društvenim mrežama, gde neretko podeli neki detalj iz njenog privatnog života… »
"Sanjala sam da budem deo reprezentacije": Posle čestitke Novaku Đokoviću, snajka oduševila slikom odbojkaša
Mondo 05.08.2024
Saška Veselinov Đoković izrazila zahvalnost Marku Podraščaninu i Aleksandru Atanasijeviću. Saška Veselinov Đoković, snajka tenisera Novaka Đokovića, oglasila se danas na društvenim mrežama, kako bi čestitala deveru zlatnu medalju na Olimpijskim igrama… »
"Dobila sam poziv da budem deo reprezentacije" Noletova snajka uputila iskrenu poruku našim sportistima: Sanjala sam o tome
Kurir 05.08.2024
Saška Veselinov Đoković, snajka tenisera Novaka Đokovića, oglasila se nakon njegove pobede i osvajanja zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu. Kako je, kako kaže, zaljubljena u odbojku, posebno ju je dirnula vest da su odbojkaši Marko Podraščanin i… »
"Sanjala sam da zaigram za reprezentaciju, nije se ostvarilo": Đokovićeva snajka u jeku OI ima emotivnu objavu
Telegraf 05.08.2024
Preporučujemo. Voditeljka Saška Veselinov, snajka tenisera Novaka Đokovića, oglasila se u jeku Olimpijskih igara u Parizu. Kako je i sama zaljubljenih u odbojku, posebno je dirnula vest da su odbojkaši Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević završili… »
Vesti dana »
„Glavni udar na Iran tek predstoji“: Tramp se uključio telefonom u program CNN i poslao zloslutnu poruku
Nedeljnik pre 4 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici objavili plan blokada puteva u Srbiji za danas
Serbian News Media pre 5 satijoš 16 povezanih
Novi iranski napadi širom Bliskog istoka, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 24 minutajoš 54 povezane
Netanjahu se pojavio, prvi put posle napada na njegov kabinet VIDEO
B92 pre 29 minutajoš 26 povezanih