Povezane vesti
„Dobila sam poziv da budem deo reprezentacije“: Snaja Novaka Đokovića se obratila našim sportistima i otkrila…
Nova 05.08.2024
: Snajka Novaka Đokovića oglasila se na društvenim mrežama i poslala poruku našim proslavljenim odbojkašima. Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, veoma je popularna na društvenim mrežama, gde neretko podeli neki detalj iz njenog privatnog… »
"Sanjala sam da budem deo reprezentacije": Posle čestitke Novaku Đokoviću, snajka oduševila slikom odbojkaša
Mondo 05.08.2024
Saška Veselinov Đoković izrazila zahvalnost Marku Podraščaninu i Aleksandru Atanasijeviću. Saška Veselinov Đoković, snajka tenisera Novaka Đokovića, oglasila se danas na društvenim mrežama, kako bi čestitala deveru zlatnu medalju na… »
"Dobila sam poziv da budem deo reprezentacije" Noletova snajka uputila iskrenu poruku našim sportistima: Sanjala sam o tome
Kurir 05.08.2024
Saška Veselinov Đoković, snajka tenisera Novaka Đokovića, oglasila se nakon njegove pobede i osvajanja zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu. Kako je, kako kaže, zaljubljena u odbojku, posebno ju je dirnula vest da su odbojkaši Marko Podraščanin… »
"Sanjala sam da zaigram za reprezentaciju, nije se ostvarilo": Đokovićeva snajka u jeku OI ima emotivnu objavu
Telegraf 05.08.2024
Preporučujemo. Voditeljka Saška Veselinov, snajka tenisera Novaka Đokovića, oglasila se u jeku Olimpijskih igara u Parizu. Kako je i sama zaljubljenih u odbojku, posebno je dirnula vest da su odbojkaši Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević… »
Vesti dana »
Tramp važnu poziciju dao Ilonu Masku, a odbranu voditelju Foks njuza
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Rusija izvela napad na Ukrajinu krstarećim raketama i dronovima
N1 Info pre 53 minutajoš 6 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac lakše povređen u udesu u Savskoj ulici
Vesti online pre 29 minutajoš 6 povezanih