Povezane vesti
"Bivši dečko me je izbo kuhinjskim nožem u stomak": Oglasila se Dragana koja je zadobila stravične povrede u stanu na…
Blic 05.08.2024
Dejan D. (43) je 29. jula, kako se sumnja, ušao u stan svoje bivše partnerke Dragane Krunić (39) i nasrnuo na nju nožem usled čega su ona i muškarac koji je bio kod nje u stanu zadobili ubodne rane. Ona se sada oglasila i na društvenim mrežama… »
Oglasila se Dragana koju je napao bivši dečko u Železniku! "Ovo sam ja, sa otvorenim stomakom od pupka do grudi"
Mondo 05.08.2024
Oglasila se žena koju je napao bivši dečko u Železniku i izbo je nožem. Dragana K. (39) prošle nedelje preživela je stravičan n apad svog bivšeg emotivnog partnera Dejan D. (43), koji ju je 29. jula, kako se sumnja, kuhinjskim nožem izbo u… »
"Ovo sam ja, sa otvorenim stomakom od pupka do grudi": Dragana koju je izbo bivši poslala jaku poruku ženama
Telegraf 05.08.2024
"Držite se i znajte da niste same i nemojte ćutati o nasilniku, volite i poštujte sebe i budite sigurne da niste nesposobne za život same možda i sa decom. Itekako ste sposobne i vašoj deci neće ništa faliti, ako ste vi srećne i ako ne živite… »
Ovo sam ja, sa otvorenim stomakom od pupka do grudi! Oglasila se žena sa Čukarice koju je bivši umalo ubio: Apelujem na sve
Kurir 05.08.2024
Dragana Krunić (39) prošle nedelje preživela je stravičan napad svog bivšeg emotivnog partnera Dejan D. (43), koji ju je 29. jula, kako se sumnja, kuhinjskim nožem izbo u njenom stanu na Čukarici u Beogradu. Nakon nekoliko dana, povređena žena… »
Vesti dana »
![Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić](https://nstatic.net/696/38934696qguotd.jpg)
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
![Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole](https://nstatic.net/711/38935711ollwew.jpg)
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 1 satjoš 1 povezana