Повезане вести
"Бивши дечко ме је избо кухињским ножем у стомак": Огласила се Драгана која је задобила стравичне повреде у стану на…
Блиц 05.08.2024
Дејан Д. (43) је 29. јула, како се сумња, ушао у стан своје бивше партнерке Драгане Крунић (39) и насрнуо на њу ножем услед чега су она и мушкарац који је био код ње у стану задобили убодне ране. Она се сада огласила и на… »
Огласила се Драгана коју је напао бивши дечко у Железнику! "Ово сам ја, са отвореним стомаком од пупка до груди"
Мондо 05.08.2024
Огласила се жена коју је напао бивши дечко у Железнику и избо је ножем. Драгана К. (39) прошле недеље преживела је стравичан н апад свог бившег емотивног партнера Дејан Д. (43), који ју је 29. јула, како се сумња, кухињским… »
"Ово сам ја, са отвореним стомаком од пупка до груди": Драгана коју је избо бивши послала јаку поруку женама
Телеграф 05.08.2024
"Држите се и знајте да нисте саме и немојте ћутати о насилнику, волите и поштујте себе и будите сигурне да нисте неспособне за живот саме можда и са децом. Итекако сте способне и вашој деци неће ништа фалити, ако сте ви срећне и… »
Ово сам ја, са отвореним стомаком од пупка до груди! Огласила се жена са Чукарице коју је бивши умало убио: Апелујем на све
Курир 05.08.2024
Драгана Крунић (39) прошле недеље преживела је стравичан напад свог бившег емотивног партнера Дејан Д. (43), који ју је 29. јула, како се сумња, кухињским ножем избо у њеном стану на Чукарици у Београду. Након неколико дана… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 4 повезане
Русија наставила са великим ваздушним нападима током преговора између САД и Украјине о мировном плану
Данас пре 10 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; Трамп: Зеленски није спреман, разочаран сам
РТВ пре 14 минутајош 1 повезана