Povezane vesti
Legenda narodne muzike se povlači sa scene "Neka mlađi pevaju mnoje pesme"
Dnevnik 05.08.2024
Muharem Serbezovski, nakon 56 godina, odlazi u penziju. Proslavljeni pevač narodne muzike, Muharem Serbezovski, odlučio je da se povuče sa estradnog neba nakon višegodišnje uspešne karijere. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u… »
Šok na estradi! Poznati pevač saopštio da se povlači: "Za moj oproštaj neka se skupe..."
Kurir 05.08.2024
Pevač Muharem Serbezovski otkrio je da se povlači sa estrade. Iako ga glas još uvek dobro služi, pevač kaže da će ipak u jednom momentu morati da se povuče, a njegov odlazak ostaviće veliku prazninu na sceni. - Mogu sada da najavim da ću doći u… »
Kraj karijere: Poznati pevač se povlači sa estrade, doneo odluku: "Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka…
Blic 05.08.2024
Muharem Serbezovski, proslavljeni pevač narodne muzike, nakon dugogodišnje karijere odlučio je da se povuče sa estrade. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost… »
Vesti dana »
Budžet Srbije za 2025: Usvajanje bez rasprave, najviše novca za EXPO
Radio 021 pre 36 minutajoš 72 povezane
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih
Fon der Lajen pred EP: Rusija radi sve da spreči evropsku budućnost Zapadnog Balkana, Ukrajine i Moldavije
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Novi napad Rusije dronovima na Kijev, ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice iz Ukrajine
Danas pre 3 satajoš 21 povezana