Povezane vesti
Legenda narodne muzike se povlači sa scene "Neka mlađi pevaju mnoje pesme"
Dnevnik 05.08.2024
Muharem Serbezovski, nakon 56 godina, odlazi u penziju. Proslavljeni pevač narodne muzike, Muharem Serbezovski, odlučio je da se povuče sa estradnog neba nakon višegodišnje uspešne karijere. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u… »
Šok na estradi! Poznati pevač saopštio da se povlači: "Za moj oproštaj neka se skupe..."
Kurir 05.08.2024
Pevač Muharem Serbezovski otkrio je da se povlači sa estrade. Iako ga glas još uvek dobro služi, pevač kaže da će ipak u jednom momentu morati da se povuče, a njegov odlazak ostaviće veliku prazninu na sceni. - Mogu sada da najavim da ću doći u… »
Kraj karijere: Poznati pevač se povlači sa estrade, doneo odluku: "Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka…
Blic 05.08.2024
Muharem Serbezovski, proslavljeni pevač narodne muzike, nakon dugogodišnje karijere odlučio je da se povuče sa estrade. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost… »
Vesti dana »
Danas 35 godina od pada Berlinskog zida i početka velikih promena u svetu
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 10 satijoš 1 povezana