Povezane vesti

Legenda narodne muzike se povlači sa scene "Neka mlađi pevaju mnoje pesme"

Legenda narodne muzike se povlači sa scene "Neka mlađi pevaju mnoje pesme"

Dnevnik 05.08.2024
Muharem Serbezovski, nakon 56 godina, odlazi u penziju. Proslavljeni pevač narodne muzike, Muharem Serbezovski, odlučio je da se povuče sa estradnog neba nakon višegodišnje uspešne karijere. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u… »
Šok na estradi! Poznati pevač saopštio da se povlači: "Za moj oproštaj neka se skupe..."

Šok na estradi! Poznati pevač saopštio da se povlači: "Za moj oproštaj neka se skupe..."

Kurir 05.08.2024
Pevač Muharem Serbezovski otkrio je da se povlači sa estrade. Iako ga glas još uvek dobro služi, pevač kaže da će ipak u jednom momentu morati da se povuče, a njegov odlazak ostaviće veliku prazninu na sceni. - Mogu sada da najavim da ću doći u… »
Kraj karijere: Poznati pevač se povlači sa estrade, doneo odluku: "Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka…

Kraj karijere: Poznati pevač se povlači sa estrade, doneo odluku: "Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka…

Blic 05.08.2024
Muharem Serbezovski, proslavljeni pevač narodne muzike, nakon dugogodišnje karijere odlučio je da se povuče sa estrade. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost… »

Vesti dana »