Povezane vesti
„Zadovoljni smo i ovom medaljom, ali smo mogli do zlatne“
Sport klub 05.08.2024
Igrači i stručni štab juniorske reprezentacije Srbije sleteli su u Beograd posle srebrne medalje na Evrobasketu (U18) u finskom Tampereu. „Mislim da je to sjajan uspeh za ovu generaciju, s obzirom da nije bilo uspeha u prethodne dve godine. Mislim da su… »
Avdalović: Da smo bili kompletni možda smo mogli i do najsjajnije medalje
Sportski žurnal 05.08.2024
Sjajan uspeh za ovu generaciju, s obzirom na to da pre dve godine nije imala rezultat. Srebrna juniorska U18 reprezentacija Srbije stigla je iz finskog Tamperea, autobusom do Helsinkija, pa letom preko Minhena, u podnevnim časovima u Beograd. Na… »
FOTO Srebrni „orlići“ sleteli u Beograd, i oni su ponos Srbije
Nova 05.08.2024
: Dok su u fokusu Olimpijske igre u Parizu, juniorska košarkaška selekcija Srbije (momci ispod 18 godina) osvojila je srebro na Evropskom prvenstvu. Mladi košarkaši Srbije poraženi su u finalu Evropskog prvenstva u Finskoj od Nemačke rezultatom 83:93… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu odbacuje optužbe za opstrukciju istrage o padu nadstrešnice
Serbian News Media pre 42 minutajoš 15 povezanih

Pažnja! Sutra velika akcija policije na srpskim putevima, a posebna pažnja se obraća na ove 2 stvari! Zbog ovoga je već uhapšeno više od 100 vozača!
Kurir pre 12 minutajoš 16 povezanih

Mediji ‘nemaju pojma šta imam na umu sa Iranom’, tvrdi Tramp
Južne vesti pre 37 minutajoš 166 povezanih

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 30 povezanih

"Mašinski, sličan vozilu": Poslušajte kako je zvučao zvučni top u Beogradu 15. marta (video)
Pravda pre 9 satijoš 9 povezanih