Повезане вести
"Није хтео да ме венча већ ми радио гнусне ствари!" Жена горштака Данета за Курир тврди да је звала полицију и открила где је…
Курир 05.08.2024
Кристина Салаковић оптужила је на друштвеним мрежама Данијела Данета Биорца да ју је са својом мајком дуги злостављао и тровао, а сада је за Курир изнела језиве детаље свог односа са једним од најпознатијих српских горштака. -… »
На оптужбе супруге, горштак реаговао само једном реченицом Кристина изнела шокантне детаље: "Трују ме, у болници сам месец…
Курир 05.08.2024
Супруга чувеног горштака Данијела Данета Биорца, Кристина Салковић, оптужила га је данас њега и његову породицу за насиље. Како је претходно навела на друштвеним мрежама, оптужила их је да су је тровали, да је завршила у… »
"Није хтео да ме венча, радио ми је гнусне ствари": Жена горштака Данета открила језиве детаље њиховог односа: "Црева су ми…
Блиц 05.08.2024
Кристина Салаковић оптужила је на друштвеним мрежама Данијела Данета Биорца да ју је са својом мајком дуго злостављао и тровао, а сада је изнела језиве детаље свог односа са једним од најпознатијих српских горштака. - Сада сам… »
"Звала сам полицију, црева су ми уништена" Супруга горштака Данета открила узнемирујуће детаље насиља
Мондо 05.08.2024
Кристина Салаковић изнела је нове шокантне детаље насиља које тврди да је доживела од горштака Данета Биорца. Кристина Салаковић оптужила је горштака Данета Биорца за насиље у породици након чега се он кратко огласио рекавши… »
"Говорио је да сам ку**а, динар није дао за дете" Супруга оптужила горштака Данета за насиље, он рекао само 3 речи
Мондо 05.08.2024
Након оптужби Кристине Салковић, огласио се горштак Дане. Цела Србије заволела је чувеног горштака Данета због његове невероватне приче, а сада га је супруга Кристина Салковић оптужила за насиље у породици. Она је у објави на… »
"Пребио ме је, вређао је и дете": Супруга горштака Данета са Голије оптужила за злостављање, за "Блиц" открила детаље: Он…
Блиц 05.08.2024
Познатог горштака са Голије, Данијела Данета Биорца, супруга је оптужила за насиље путем друштвених мрежа. Љубавна прича Данета и Кристине привлачи пажњу јавности већ неко време. Њихов необичан живот на планини Голија, далеко… »
Вести дана »
„Опасност много шира од самог Генералштаба — удар на читав систем заштите и на културно памћење Београда“: Естела Радоњић Живков за Данас
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 1 сатјош 76 повезаних
Кирил Дмитријев – мистериозни „К“ из обрисаног твита и "ретка врста руског дипломате"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 24 повезане