Povezane vesti

Popio pivo i nestao: Kragujevčani tragaju za Andrijom Bimbašićem

Popio pivo i nestao: Kragujevčani tragaju za Andrijom Bimbašićem

Mondo 05.08.2024
Porodica moli sve koji su ga videli ili bilo šta znaju o njemu da jave na telefon 0640677889 ili najbližoj stanici policije. Dosadašnja potraga za Andrijom Bimbašićem (75) iz Kragujevca, koji je nestao 26. jula, još uvek nije dala nikakve rezultate… »
Otišao da plati račun za struju, nije se vratio kući: Kragujevačka policija već 10 dana traga za Andrijom (75)

Otišao da plati račun za struju, nije se vratio kući: Kragujevačka policija već 10 dana traga za Andrijom (75)

Telegraf 05.08.2024
"Uvek je bio odgovoran, plaćao račune, i sad je rekao "mogu ja još uvek", kaže supruga. Potraga za Andrijom Bimbašićem (75) iz Kragujevca traje već 10 dana. On je nestao 26. jula, a kako je njegova supruga rekla za Telegraf Andrija je narušenog… »
Nestao andrija (75) iz Kragujevca: "Komšija mi je uveče rekao da ga je video ispred zgrade gde je popio jedno pivo..." (foto)

Nestao andrija (75) iz Kragujevca: "Komšija mi je uveče rekao da ga je video ispred zgrade gde je popio jedno pivo..." (foto)

Kurir 05.08.2024
Dosadašnja potraga za Andrijom Bimbašićem (75) iz Kragujevca, koji je nestao 26. jula, još uvek nije dala nikakve rezultate. O Bimbašiću, koji ima srednji oblik demencije, nema ni traga ni glasa već deset dana, odnosno od kada je poslednji put… »

Vesti dana »