Povezane vesti
Hetik Cabolov: Dobro se osećam, jedva čekam da se takmičim na Olimpijskim igrama
Politika 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. "Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski momenat, koji… »
''Jedva čekam!'' Srpski rvač ne može da dočeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu
Večernje novosti 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. FOTO: EPA - Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski… »
Put Pariza otišao i Hetik Cabolov: Rvač Srbije jedva čeka borbu za medalju
Dnevnik 05.08.2024
Hetik Cabolov je poslednji član rvačke reprezentacije Srbije koji je otputovao na Olimpijske igre u Pariz. Na konferenciji za medije obratili su se rvač Hetik Cabolov, njegov trener Božidar Baltić, kao i trener Stevana Mićića, koji usled povrede… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Dekan fizičkog fakulteta ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet!
Serbian News Media pre 4 satijoš 29 povezanih

Makedonska policija se ne šali: Pohapšeni svi gradonačelnici Kočana od 2009. do danas
Telegraf pre 3 satajoš 62 povezane

Policija, guranje sa građanima i ekspresna sednica Skupštine Pančeva
Nova pre 24 satajoš 21 povezana

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 9 satijoš 31 povezana