Povezane vesti
Hetik Cabolov: Dobro se osećam, jedva čekam da se takmičim na Olimpijskim igrama
Politika 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. "Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski momenat, koji se… »
''Jedva čekam!'' Srpski rvač ne može da dočeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu
Večernje novosti 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. FOTO: EPA - Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski… »
Put Pariza otišao i Hetik Cabolov: Rvač Srbije jedva čeka borbu za medalju
Dnevnik 05.08.2024
Hetik Cabolov je poslednji član rvačke reprezentacije Srbije koji je otputovao na Olimpijske igre u Pariz. Na konferenciji za medije obratili su se rvač Hetik Cabolov, njegov trener Božidar Baltić, kao i trener Stevana Mićića, koji usled povrede neće… »
Vesti dana »

Kretanje oluje preko Srbije iz sata u sat Grunuće veliko nevreme, ovi delovi Srbije prvi na udaru!
Alo pre 18 minutajoš 7 povezanih

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Pogođena rafinerija Kiriš u Lenjingradskoj oblasti; Rubio: Nejasno da li je Rusija ciljala Poljsku
RTS pre 8 minutajoš 4 povezane