Povezane vesti
Hetik Cabolov: Dobro se osećam, jedva čekam da se takmičim na Olimpijskim igrama
Politika 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. "Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski momenat, koji… »
''Jedva čekam!'' Srpski rvač ne može da dočeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu
Večernje novosti 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. FOTO: EPA - Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski… »
Put Pariza otišao i Hetik Cabolov: Rvač Srbije jedva čeka borbu za medalju
Dnevnik 05.08.2024
Hetik Cabolov je poslednji član rvačke reprezentacije Srbije koji je otputovao na Olimpijske igre u Pariz. Na konferenciji za medije obratili su se rvač Hetik Cabolov, njegov trener Božidar Baltić, kao i trener Stevana Mićića, koji usled povrede… »
Vesti dana »
Tramp imenovao savetnika za nacionalnu bezbednost: Specijalnost su mu "pretnje" poput Kine, Irana i Rusije
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Dva pacijenata svesna, ali i dalje u teškom stanju: Direktorka KVC o povređenima prilikom pada nadstrešnice
Danas pre 9 minutajoš 17 povezanih
Trampova nova administracija: Voditelj Foks Njuza zadužen za odbranu, Mask za efikasnost
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih