Povezane vesti
Hetik Cabolov: Dobro se osećam, jedva čekam da se takmičim na Olimpijskim igrama
Politika 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. "Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski momenat, koji se… »
Put Pariza otišao i Hetik Cabolov: Rvač Srbije jedva čeka borbu za medalju
Dnevnik 05.08.2024
Hetik Cabolov je poslednji član rvačke reprezentacije Srbije koji je otputovao na Olimpijske igre u Pariz. Na konferenciji za medije obratili su se rvač Hetik Cabolov, njegov trener Božidar Baltić, kao i trener Stevana Mićića, koji usled povrede neće… »
Vesti dana »
Pola estrade kod Sofre: Bekuta uzela pelcer za unuku, došao i ginekolog koji je bio na porođaju Acine žene
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Od srede izmene režima saobraćaja u Bulevaru despota Stefana - trajaće do februara 2027.
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
"Ako padne N1, padamo svi mi": Snažna poruka sa drugog skupa podrške zaposlenima na toj televiziji
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Super Ego, srpska firma pod istragom da je varala i izrabljivala američke kamiondžije, dovođena u vezu sa Vučićem
Nova ekonomija pre 6 satijoš 41 povezana
Udruženje banaka Srbije: U martu smanjena kreditna aktivnost privrede, rast potrošačkih kredita
Radio 021 pre 3 satajoš 41 povezana