Povezane vesti
Hetik Cabolov: Dobro se osećam, jedva čekam da se takmičim na Olimpijskim igrama
Politika 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. "Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski momenat, koji se… »
''Jedva čekam!'' Srpski rvač ne može da dočeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu
Večernje novosti 05.08.2024
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. FOTO: EPA - Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski… »
Put Pariza otišao i Hetik Cabolov: Rvač Srbije jedva čeka borbu za medalju
Dnevnik 05.08.2024
Hetik Cabolov je poslednji član rvačke reprezentacije Srbije koji je otputovao na Olimpijske igre u Pariz. Na konferenciji za medije obratili su se rvač Hetik Cabolov, njegov trener Božidar Baltić, kao i trener Stevana Mićića, koji usled povrede neće… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 60 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 2 satajoš 41 povezana

Poruka na metku za Čarlija Kirka! Fbi: Imamo slike i snimak ubice, skočio je sa zgrade i pobegao! Nema kraja američkom trileru! (video, foto)
Kurir pre 15 minutajoš 135 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je proneverio 3,5 miliona dinara
RTV pre 1 satjoš 24 povezane

„Pazite da tenkovi ne ruiniraju ovo malo jada od puteva…“: Oglasili se studenti ETF
Nedeljnik pre 36 minutajoš 22 povezane