Povezane vesti
Tramp: Čuo sam da će Iran večeras da napadne Izrael, nemam nikakve tajne informacije
Nova 05.08.2024
: Bivši predsednik Donald Trump rekao je danas poznatom američkom gejmeru i influenseru Adinu Rosu da je čuo da će Iran napasti Izrael večeras. Tramp je rekao da je ovo čuo „putem kanala koji su dostupni široj javnosti“ a ne iz tajnih informacija, iako… »
Tramp: Čuo sam da će Iran večeras da napadne Izrael
B92 05.08.2024
Bivši predsednik Donald Trump rekao je danas poznatom američkom gejmeru i influenseru Adinu Rosu da je čuo da će Iran napasti Izrael večeras. Tramp je rekao da je ovo čuo "putem kanala koji su dostupni široj javnosti" a ne iz tajnih informacija, iako… »
Tramp: Čuo sam da će Iran večeras da napadne Izrael, da sam predsednik - to se ne bi dogodilo
Euronews 05.08.2024
Bivši predsednik Donald Trump rekao je danas poznatom američkom gejmeru i influenseru Adinu Rosu da je čuo da će Iran napasti Izrael večeras. Tramp je rekao da je ovo čuo "putem kanala koji su dostupni široj javnosti" a ne iz tajnih informacija, iako… »
Tramp: Čuo sam da će Iran večeras da napadne Izrael
Telegraf 05.08.2024
Tramp je rekao da je ovo čuo "putem kanala koji su dostupni široj javnosti", a ne iz tajnih informacija, iako nije precizirao odakle tačno ima tu informaciju. Bivši predsednik Donald Trump rekao je danas poznatom američkom gejmeru i influenseru Adinu… »
Vesti dana »
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 5 satijoš 44 povezane
Završen prvi dan vanrednog zasedanja Narodne skupštine o nepoverenju Vladi Srbije - Aleksić obrazložio predlog, obratio se premijer Macut
RTV pre 5 satijoš 97 povezanih
Strašni prizori sa Dunava kod Novog Sada: Čamci na suvom, pešice se ulazi duboko u korito
B92 pre 5 satijoš 7 povezanih
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 49 povezanih