Povezane vesti
Šta to Jovana Pajić radi iza scene? Pevačica uhvaćena na delu, a haljina ostavlja bez daha
Telegraf 05.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Prijović sinoć, 4. avgusta, po treći put ove sezone, napunila je najveći klub u Crnoj Gori, u Budvi. Veče je bilo ispunjeno emocijama i odličnom muzikom, a publika je uživala u njenim brojnim hitovima. Međutim, sinoć na… »
Andreana i Desingerica "ćarlijali" na Prijinom nastupu: Nisu videli da ih snimamo, pogledajte kako se provode
Telegraf 05.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Prijović, sinoć, 4. avgusta, treći put ove sezone, napunila je najveći klub u Crnoj Gori, u Budvi. Aleksandra je poznata po neverovatnoj emociji i glasu, ali i brojnim hitovima, te je u samom startu razgalila masu i… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije: Poslanici nastavljaju sa raspravom sutra ujutru
Danas pre 1 satjoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 9 minutajoš 53 povezane

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 9 minutajoš 37 povezanih