Povezane vesti
Pakao srpske porodice po povratku iz Grčke: Auto servisirali pre puta, a jedva izvukli živu glavu
Telegraf 06.08.2024
Sve se dogodilo u dva minuta. Srpska porodica doživela je pakao na svom povratku sa letovanja u Grčkoj, a njihovu priču sa sve jezivim snimkom i fotografijama prenela je Instagram stranica nikana.gr. Kako su ispričali, auto koji su uredno servisirali pre… »
"Idemo do manastira da se pomolimo što smo živi": Čim su prešli Evzoni, Jeleni i Vladimiru auto je nestao u plamenu za 2…
Blic 06.08.2024
Porodica iz Srbije prošla je juče tokom dana pravi pakao kada im se tokom povratka kući sa mora, zapalio automobil u Severnoj Makedoniji. Tom prilikom, požar je zahvatio i nisko rastinje pored puta, zbog čega čak i sam granični prelaz bio zatvoren neko… »
"U dva minuta je ceo izgoreo": Oglasila se porodica čiji je automobil bio u plamenu kod Evzonija: Počeo je da se oseća dim…
Blic 06.08.2024
Porodica, kojoj je danas izgoreo automobil nekoliko kilometara od prelaza Evzoni, oglasila se i zahvalila se svim prolaznicima koji su stali i pomogli pri gašenju buktinje, a usput objasnila i šta se desilo. - Naš auto je izgoreo kod Đevđelije, iz pravca… »
Vesti dana »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana