Повезане вести
Пакао српске породице по повратку из Грчке: Ауто сервисирали пре пута, а једва извукли живу главу
Телеграф 06.08.2024
Све се догодило у два минута. Српска породица доживела је пакао на свом повратку са летовања у Грчкој, а њихову причу са све језивим снимком и фотографијама пренела је Инстаграм страница никана.гр. Како су испричали, ауто који… »
"Идемо до манастира да се помолимо што смо живи": Чим су прешли Евзони, Јелени и Владимиру ауто је нестао у пламену за 2…
Блиц 06.08.2024
Породица из Србије прошла је јуче током дана прави пакао када им се током повратка кући са мора, запалио аутомобил у Северној Македонији. Том приликом, пожар је захватио и ниско растиње поред пута, због чега чак и сам гранични… »
"Идемо до манастира да се помолимо што смо живи": Чим су прешли Евзони, Јелени и Владимиру ауто је нестао у пламену за 2…
Блиц 06.08.2024
Породица из Србије прошла је јуче током дана прави пакао када им се током повратка кући са мора, запалио аутомобил у Северној Македонији. Том приликом, пожар је захватио и ниско растиње поред пута, због чега чак и сам гранични… »
"Свратићемо у манастир да се захвалимо што смо живи" Владимир и Јелена преживели хорор на путу из Грчке до БГ-а
Мондо 06.08.2024
Пар из Србије доживео је хорор на путу до Београда. Породица из Србије прошла је јуче током дана прави пакао када им се током повратка кући са мора, запалио аутомобил у Северној Македонији. Том приликом, пожар је захватио и ниско… »
"У 2 минута је све изгорело": Огласила се породица чији је аутомобил прогутао пожар код прелаза Евзони
Мондо 06.08.2024
Приликом пожара на граничном прелазу Евзони изгорео је породични аутомобил. Породица, којој је изгорео аутомобил неколико километара од граничног прелаза Евзони, огласила се и захвалила се свим пролазницима који су стали и… »
"У два минута је цео изгорео": Огласила се породица чији је аутомобил био у пламену код Евзонија: Почео је да се осећа дим…
Блиц 06.08.2024
Породица, којој је данас изгорео аутомобил неколико километара од прелаза Евзони, огласила се и захвалила се свим пролазницима који су стали и помогли при гашењу буктиње, а успут објаснила и шта се десило. - Наш ауто је изгорео… »
"У два минута је цео изгорео": Огласила се породица чији је аутомобил био у пламену код Евзонија: Почео је да се осећа дим…
Блиц 06.08.2024
Породица, којој је данас изгорео аутомобил неколико километара од прелаза Евзони, огласила се и захвалила се свим пролазницима који су стали и помогли при гашењу буктиње, а успут објаснила и шта се десило. - Наш ауто је изгорео… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана