Povezane vesti
Rasekli mi pantalone i sako i stavili na skener: Pevačica o stravičnoj saobraćajki, učila da hoda i padala u nesvest
Mondo 06.08.2024
Vanja Mijatović je pre 11 godina doživela strašnu saobraćajnu nesreću. Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je morala ponovo da uči da hoda, a pored fizičkih posledica, na nju je udes ostavio i psihičke. Vanja… »
"2 Puta sam pala u nesvest za 10 minuta" Zvezda Granda doživela jezivu saobraćajku, učila da hoda, a ovo joj je najteže padalo…
Kurir 06.08.2024
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je morala ponovo da uči da hoda, a pored fizičkih posledica, na nju je udes ostavio i psihičke. Ona se prisetila jednom prilikom agonije kroz koju je prošla, te nije uspela… »
"Učila sam da hodam korak po korak, padala u nesvest": Ispovest pevačice o teškoj saobraćajki, kada je izašla iz bolnice…
Blic 06.08.2024
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je morala ponovo da uči da hoda, a pored fizičkih posledica, na nju je udes ostavio i psihičke. Ona se prisetila jednom prilikom agonije kroz koju je prošla, te nije uspela… »
Vesti dana »

Vučić: Turska isporuka dronova-samoubica Kosovu brutalno kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244
Beta pre 40 minutajoš 35 povezanih

VIDEO: Nastavljena sednica Skupštine Srbije, raspravlja se i o zakonu o legalizaciji nekretnina
Radio 021 pre 35 minutajoš 52 povezane

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 2 satajoš 53 povezane

"Gospodin u svakom potezu, u svakoj izgovorenoj i napisanoj rečenici" Glumac i njegov izdavač o Šotri kad se ugase kamere
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih