Povezane vesti
Rasekli mi pantalone i sako i stavili na skener: Pevačica o stravičnoj saobraćajki, učila da hoda i padala u nesvest
Mondo 06.08.2024
Vanja Mijatović je pre 11 godina doživela strašnu saobraćajnu nesreću. Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je morala ponovo da uči da hoda, a pored fizičkih posledica, na nju je udes ostavio i… »
"2 Puta sam pala u nesvest za 10 minuta" Zvezda Granda doživela jezivu saobraćajku, učila da hoda, a ovo joj je najteže…
Kurir 06.08.2024
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je morala ponovo da uči da hoda, a pored fizičkih posledica, na nju je udes ostavio i psihičke. Ona se prisetila jednom prilikom agonije kroz koju je prošla, te nije… »
"Učila sam da hodam korak po korak, padala u nesvest": Ispovest pevačice o teškoj saobraćajki, kada je izašla iz bolnice…
Blic 06.08.2024
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je morala ponovo da uči da hoda, a pored fizičkih posledica, na nju je udes ostavio i psihičke. Ona se prisetila jednom prilikom agonije kroz koju je prošla, te nije… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 29 minutajoš 12 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski PVO sistemi odbili napad četiri ukrajinska drona koja su letela ka Moskvi
Euronews pre 16 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 8 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 58 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Euronews pre 53 minutajoš 4 povezane