Повезане вести

Имао 23 године, није знао где удара: Српска водитељка упознала мужа на летовању, сви се смували осим њих двоје

Имао 23 године, није знао где удара: Српска водитељка упознала мужа на летовању, сви се смували осим њих двоје

Мондо 06.08.2024
Водитељка Сања Кужет открила да је супруга упознала када је ишла на летовање са сестром и другарицама. Водитељка Сања Кужет ужива у браку са Немањом Живојиновићем, који ради као директор маркетинга једне ауто-компаније… »
"Добро сам се ја и удала каква је била ситуација": Сања Кужет о прошлости мужа: "Морао је да се промени, године су учиниле…

"Добро сам се ја и удала каква је била ситуација": Сања Кужет о прошлости мужа: "Морао је да се промени, године су учиниле…

Блиц 06.08.2024
Водитељка "Гранда", Сања Кужет, породила се пре месец дана и на свет донела дечака коме су она и њен изабраник дали име Вук. Сањин муж Немања Живојиновић се никада није медијски експонирао. Он је, иначе, директор маркетинга… »
"Добро сам се ја и удала" Сања Кужет о прошлости мужа: Није знао где удара, био је клинац, а после 10 година...

"Добро сам се ја и удала" Сања Кужет о прошлости мужа: Није знао где удара, био је клинац, а после 10 година...

Курир 06.08.2024
Водитељка "Гранда" Сања Кужет породила се пре месец дана и на свет донела дечака коме су она и њен изабраник дали име Вук. Сањин муж Немања Живојиновић се никада није медијски експонирао. Он је, иначе, директор маркетинга… »

Вести дана »