Повезане вести

Откривамо: Новак повлачи потез који ће Србију довести до суза! После злата на ОИ спрема гест који показује колико је велики!

Откривамо: Новак повлачи потез који ће Србију довести до суза! После злата на ОИ спрема гест који показује колико је велики!

Курир 06.08.2024
Новак Ђоковић остварио је сан који је сањао током читаве каријере и на Олимпијским играма у Паризу стигао је до златне медаље. Био је Ноле бољи од младог Карлоса Алкараза (7:6, 7:6) и по окончању финалног меча преплавиле су… »
Новаку дали сличицу, а он бризнуо у плач! Преплавиле га емоције, овоме се није надао: "Хвала вам! Тада је било немогуће!"

Новаку дали сличицу, а он бризнуо у плач! Преплавиле га емоције, овоме се није надао: "Хвала вам! Тада је било немогуће!"

Курир 06.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић дочекао је да у 38. години испуни и последњи тениски сан. Освојио је златну медаљу на Олимпијским играма победивши Карлоса Алкараза после велике драме (7:6, 7:6), а потом је испричао да иако је… »
Новинар поклонио Новаку фотографију и расплакао га: Емотивни снимак шири се мрежама

Новинар поклонио Новаку фотографију и расплакао га: Емотивни снимак шири се мрежама

Н1 Инфо 06.08.2024
Подели : Најбољи српски и светски тенисер Новак Ђоковић емотивно је реаговао када је, у прес центру после освајања златне медаље на Олимпијским играма у Паризу, од новинара на поклон добио једну фотографију. Наиме, у питању… »
"Рекао сам - то не може" Новак Ђоковић открио шта је забранио сину Стефану: Због начина на који васпитава децу му цела Србија…

"Рекао сам - то не може" Новак Ђоковић открио шта је забранио сину Стефану: Због начина на који васпитава децу му цела Србија…

Блиц 06.08.2024
Новак Ђоковић освојио је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, а након што је поразио Карлоса Алкараза у финалу одмах је дотрчао до своје породице - ћерке Таре, сина Стефана и супруге Јелене који су му безусловна подршка… »
Ђоковић освојио злато, па послао једну поруку: Ево где ће Новак играти после паузе од 5 година!

Ђоковић освојио злато, па послао једну поруку: Ево где ће Новак играти после паузе од 5 година!

Телеграф 06.08.2024
Он је поручио да је спреман. Српски тенисер Новак Ђоковић успео је да дође до златне медаље на Олимпијским играма у Паризу, где је у великом финалу био бољи од Карлоса Алкараза са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6 и тако је дошао до… »
Моћне речи Новака Ђоковића: "Иако сам ја тај који носи ову медаљу, желим да сваки Србин зна да..."

Моћне речи Новака Ђоковића: "Иако сам ја тај који носи ову медаљу, желим да сваки Србин зна да..."

Телеграф 06.08.2024
Најбољи тенисер на планети донео нашој земљи златно одличје. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић успео је да освоји златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у финалном сусрету савладао Карлоса Алкараза са 2:0… »
Најбољи на свету о Ђоковићу и Алкаразу, поменуо и Новакове сузе: "Има он још година пред собом..."

Најбољи на свету о Ђоковићу и Алкаразу, поменуо и Новакове сузе: "Има он још година пред собом..."

Телеграф 06.08.2024
Оптимистичне речи. Готов је турнир у тенису на Олимпијским играма у Паризу, где је злато припало нашем Новаку Ђоковићу који је у финалу био бољи од Карлоса Алкараза са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6, док је тај меч испратио и Јаник… »
Арапски коментатор у трансу славио Новаково злато на ОИ: Од ових речи ће се најтежити сваки Србин

Арапски коментатор у трансу славио Новаково злато на ОИ: Од ових речи ће се најтежити сваки Србин

Телеграф 06.08.2024
Да се најежиш... Новак Ђоковић је у недељу остварио историјски резултат освојивши златну медаљу на Олимпијским играма поразивши Карлоса Алкараза у два сета и наравно да је то спортска тема број један у Србији и даље. Србин је… »
Псовање, неверица, свађа, молитва па испијање алкохола! Ево како просечна српска породица навија за Новака - људи, ово је…

Псовање, неверица, свађа, молитва па испијање алкохола! Ево како просечна српска породица навија за Новака - људи, ово је…

Курир 06.08.2024
Успео је Новак Ђоковић да на Олимпијским играма у Паризу по ко зна који пут испише историју и свој народ учини најпоноснијим на свету. Због чега? Одговор је јасан, Србин је успео да се окити олимпијским златом и освоји једино оно… »

Вести дана »