Povezane vesti
Da sam znao da je ovako dobro, ranije bih se razveo: Šok izjava pevača koji se rastao sa ženom pre 4 godine
Mondo 06.08.2024
Pevač Bane Mojićević progovorio o novoj izabranici. Pevač Bane Mojićević, nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, pre 4 godine se razveo od supruge Milice s kojom ima dvoje dece. Pevač je, u do tada skladnom braku, dobio sina i… »
"Ranije bih se razveo da sam znao da je ovako dobro" Naš pevač napustio porodični dom, ostavio ženu i decu i našao novu…
Blic 06.08.2024
Pevač Bane Mojićević odneo je pobedu u prvoj sezoni "Zvezda Granda", a iako su mnogi očekivali da će se u potpunosti posvetiti muzici i napraviti veliku karijeru, on je ipak odlučio da na prvo mesti stavi porodicu. Bane i njegova supruga Milica… »
"Davno bih se razveo da sam znao da je ovako dobro": Pevač ostavio ženu i decu, pa našao novu devojku! Zaljubio se...
Kurir 06.08.2024
Pevač Bane Mojićević odneo je pobedu u prvoj sezoni "Zvezda Granda", a iako su mnogi očekivali da će se u potpunosti posvetiti muzici i napraviti veliku karijeru, on je ipak odlučio da na prvo mesti stavi porodicu. Bane i njegova supruga Milica… »
Vesti dana »

Studenti, đaci i profesori marširaju ka Beogradu – kolone iz gradova širom Srbije
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

Demonstranti otišli sa kapije N1, Vulin potvrdio da je organizovao blokadu
Insajder pre 9 minutajoš 46 povezanih

Radnici GSP blokirali raskrsnicu kod Londona: Studenti došli da ih podrže
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Bogdan iskreno posle 30 ubačenih poena Još uvek učim da igra sa Hardenom
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat; Ušakov: Ništa ne dobijamo privremenim prekidom vatre
RTS pre 9 minutajoš 44 povezane