Повезане вести

„Пузала сам крвава два спрата да позовем помоћ!“: Храбра Драгана преживела је напад бившег партнера на Чукарици, има снажну…

„Пузала сам крвава два спрата да позовем помоћ!“: Храбра Драгана преживела је напад бившег партнера на Чукарици, има снажну…

Нова 06.08.2024
: Драгана Крунић (39) коју је 29. јула у стану у Београду тешко ранио Дејан Д. (43) описала је пакао кроз који је прошла, у нади да ће се насиљу над женама стати на пут. „Жива сам! Преживела сам напад насилника и опорављам се… »
"Једва дишем, али Жива сам": Храбра Драгана преживела је језиви напад бившег партнера на Чукарици: "Пузала сам крвава два…

"Једва дишем, али Жива сам": Храбра Драгана преживела је језиви напад бившег партнера на Чукарици: "Пузала сам крвава два…

Блиц 06.08.2024
Драгана Крунић (39) коју је 29. јула у стану у Београду тешко ранио Дејан Д. (43) описала је пакао кроз који је прошла, у нади да ће се насиљу над женама стати на пут. "Жива сам! Преживела сам напад насилника и опорављам се… »
Храбра! "преживела сам убоде насилника, једва дишем, али жива сам!" Драгана у исповести за Курир описала крвави дан! Пузала сам…

Храбра! "преживела сам убоде насилника, једва дишем, али жива сам!" Драгана у исповести за Курир описала крвави дан! Пузала сам…

Курир 06.08.2024
Драгана Крунић (39) коју је 29. јула у стану у Београду тешко ранио Дејан Д. (43) у исповести за Курир описала пакао кроз који је прошла, у нади да ће се насиљу над женама стати на пут. Жива сам! Преживела сам напад насилника и… »

Вести дана »