Povezane vesti
„Puzala sam krvava dva sprata da pozovem pomoć!“: Hrabra Dragana preživela je napad bivšeg partnera na Čukarici, ima…
Nova 06.08.2024
: Dragana Krunić (39) koju je 29. jula u stanu u Beogradu teško ranio Dejan D. (43) opisala je pakao kroz koji je prošla, u nadi da će se nasilju nad ženama stati na put. „Živa sam! Preživela sam napad nasilnika i oporavljam se, ali moglo je… »
"Jedva dišem, ali Živa sam": Hrabra Dragana preživela je jezivi napad bivšeg partnera na Čukarici: "Puzala sam krvava dva…
Blic 06.08.2024
Dragana Krunić (39) koju je 29. jula u stanu u Beogradu teško ranio Dejan D. (43) opisala je pakao kroz koji je prošla, u nadi da će se nasilju nad ženama stati na put. "Živa sam! Preživela sam napad nasilnika i oporavljam se, ali moglo je… »
Hrabra! "preživela sam ubode nasilnika, jedva dišem, ali živa sam!" Dragana u ispovesti za Kurir opisala krvavi dan! Puzala…
Kurir 06.08.2024
Dragana Krunić (39) koju je 29. jula u stanu u Beogradu teško ranio Dejan D. (43) u ispovesti za Kurir opisala pakao kroz koji je prošla, u nadi da će se nasilju nad ženama stati na put. Živa sam! Preživela sam napad nasilnika i oporavljam se, ali… »
Vesti dana »

Rudnik litijuma u Srbiji je 'strateški projekat' EU, kažu iz Brisela
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih

Uhapšen napadač iz Futoga: Gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Pravda pre 2 satajoš 17 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih

Stanje u lokalnim javnim preduzećima: Stručnost upitna, informacije o radu često "nevidljive"
Radio 021 pre 55 minutajoš 13 povezanih