Povezane vesti
Devojka iz Ćuprije 6 meseci imala temperaturu i stalno je bila umorna: Lekari 5 godina tražili uzrok, dijagnoza ih šokirala
Kurir 06.08.2024
Hronični umor sindrom je koji je sve učestaliji u današnjici. Osobe koje pate od ovog sinforma sprečeni su da obavljaju svoje uobičajene aktivnosti, a neke ljude može doslovno "zarobiti“ u krevetu. O tome koliko hronični umor može da nanese… »
Bilo je dovoljno i da se istuširam, pa da se umorim: Ina iz Ćuprije ostala u šoku kad je čula od čega boluje
Telegraf 06.08.2024
To je bolest koja ima 1.001 simptom, kaže. Ina Ignjatović iz Ćurpije živela je pet godina sa strahovitim gubitkom energije. Toliko je bilo umorna da je, priča, bilo dovoljno i samo da se istušira, pa da odmah nakon toga oseti potrebu da legne u… »
"Stalno sam bila umorna, istuširam se i već nemam snage": Ini iz Ćuprije 5 godina nisu mogli da nađu dijagnozu: Kad je…
Blic 06.08.2024
"Okidač za moju bolest bio je drugi porođaj carskim rezom. Pet godina nisu mogli da mi nađu od čega bolujem, a završila bih u krevetu čak iako se samo istuširam", priča Ina Ignjatović, jedna od obolelih od sindroma Hroničnog umora i članica… »
Vesti dana »
Preminuo Miodrag Kostić, osnivač i predsednik MK Grupe - iza njega ostala poslovna imperija vredna desetine milijardi evra
RTV pre 54 minutajoš 43 povezane
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Dr Turkulov o povređenima na Železničkoj stanici: Dvoje pacijenata svesni, ali i dalje u teškom stanju
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp će poveriti Masku i Ramasvaniju vođenje sekretarijata za efikasnost vlade, a Hegestu odbranu
Radio sto plus pre 37 minutajoš 11 povezanih