Povezane vesti
Muško-ženska prijateljstva su možda retka, ali su zato prava Glumica Sloboda Mićalović čestitala Andriji Miloševiću 46…
Dnevnik 06.08.2024
Glumica Sloboda Mićalović se druži sa mnogima iz glumačke branše, a jedan od njih je i glumac Andrija Milošević. Proslavljenom glumcu i komičaru danas je 46. rođendan, te mu se Sloboda javno obratila emotivnim rečima. Srećan rođendan, druže moj… »
"Moj najdivniji, smej se": Sloboda Mićalović se javno obratila kolegi, oduševljenje nije mogla sa sakrije
Blic 06.08.2024
Glumica Sloboda Mićalović, sve je oduševila novom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je javno česitala rođendan Andriji Miloševiću, koji je danas napunio 46 godina. Sloboda mu se javno obratila emotivnim rečima. - Srećan rođendan druže moj… »
Sloboda Mićalović podelila lepu vest, čestitke pristižu sa svih strana: Najdivniji moj.....
Story 06.08.2024
Sloboda Mićalović Instagram koristi da sa obožavaocima podeli lepe životne trenutke. Često objavljuje fotografije sa putovanja, snimanja, ali i privatne momente u kojima uživa sa svojim najmilijima. Pored supruga Vojina i ćerki Mile i Vere, najviše… »
Vesti dana »

Skupština Srbije nastavila rad: Klinč Bratine i poslanika zlf zbog posete Rusiji, pala prva opomena (video)
Blic pre 11 minutajoš 26 povezanih

Raspust počeo, ali ne za sve đake: Deo osnovaca još nedelju dana u klupama
OK radio pre 4 satijoš 21 povezana

Četvrta noć rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih

Ovo je nova šefica MI6: Presedan, prvi put u istoriji na čelu je žena!
Telegraf pre 31 minutajoš 15 povezanih

Iranska nuklearna postrojenja koje je pogodio Izrael - satelitske fotografije
BBC News pre 46 minutajoš 85 povezanih