Повезане вести
Уследио обрт: Инди Арадиновић открила разлог раскида са Зораном Марјановићем
Блиц 06.08.2024
Певачица Инди Арадиновић потврдила је да је раскинула са Зораном Марјановић, међутим након неколоко дана су се помирили. Наиме, Инди је открила да су се она и Зоран Марјановић посвађали око посла. - Истина је, ми три-четири дана… »
Раскинули, па се помирили: Огласила се певачица после навода да је оставила Зорана Марјановића, признала свађу
Мондо 06.08.2024
Инди Арадиновић открила да се помирила са Зораном Марјановићем. Певачица Индире Арадиновић Инди, која је последњих месеци доведена у романтичну везу са супругом убијене певачице Јелене Марјановић, огласила се поводом писања… »
Инди Арадиновић потврдила писање Курира: Истина је, раскинули смо! Ево због чега су се свађали, а онда уследио обрт
Курир 06.08.2024
Певачица Индире Арадиновић Инди потврдила је сазнање Курира да је раскинула са композитором Зораном Марјановићем, међутим, како је сад открила да је истина да је дошло до раскида, али су се убрзо и помирили. - Истина је, ми… »
Посвађали се у студију? Инди оставила мужа убијене Јелене , откривен разлог прекида везе коју су скоро сви осудили
Мондо 06.08.2024
Медији пренели да су Зоран Марјановић и певачица Инди Арадиновић раскинули након пар месеци везе. Певачица Индира Арадиновић Инди, сестра Едите Арадиновић и пријатељица убијене певачице Јелене Марјановић, шокирала је домаћу… »
Инди се у јеку приче о раскиду огласила за Телеграф, открила разлог свађе: "Зоран сматра да није време..."
Телеграф 06.08.2024
Препоручујемо. Домаћи медији брује о раскиду певачице Индире Арадиновић Инди и композитора Зорана Марјановића. Како смо сазнали, Инди и Зоран имали су сукоб пословне природе, због чега су донели одлуку да се раздвоје. Овим… »
Раскинули Зоран Марјановић и Инди? Крај везе која је шокирала Србију, певачицу усликали како се с њим мази на базену
Мондо 06.08.2024
Неименовани извори тврде да су певачица и композитор ставили тачку на своју везу. Почетком лета Србију су шокирале слике настале на једном базену, на којем се види како муж убијене певачице Јелене Марјановић Зоран Марјановић… »
Вести дана »
(Видео) "Не знам, ударио ме камион брате!" Појавио се снимак на којем је наводно возач који је повређен у несрећи код Умке: Сав крвав, иза њега разлупана кола
Блиц пре 21 минутајош 42 повезане
Медведев запретио Европској унији: Ако до тога дође, биће озбиљних последица!
Ало пре 11 минутајош 44 повезане
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 2 сатајош 55 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић разговарала са највећим трговцима нафте
Данас пре 2 сатајош 19 повезаних
"Гасне кризе неће бити": Огласио се Бајатовић - Србија има ДВЕ опције
Телеграф пре 46 минутајош 16 повезаних