Povezane vesti
"Smetaju im dve krave i svinja!" Dušana teraju sa imanja kod Kopaonika, komšije stale uz njega, a ovo je razlog
Mondo 06.08.2024
Dušana iz Raške teraju sa imanja, a komšije su stale uz njega i suprugu. "Godinama smo ovde, bio je moj deda, otac, sada ja. Došlo je vreme da moramo da iselimo bačiju", tako govori sedamdesetogodišnji Dušan Igrović, kome je Komunalna inspekcija… »
"Ovde su mi živeli očevi i dedovi, a SAD kažu: Teraj stoku odatle!" Dušana teraju sa imanja, komšije stale uz njega i…
Kurir 06.08.2024
- Godinama smo ovde, bio je moj deda, otac, sada ja. Došlo je vreme da moramo da iselimo bačiju! Tako govori sedamdesetogodišnji Dušan Igrović, kome je Komunalna inspekcija iz Raške izdala rešenje po kome do sedmog avgusta mora da iseli svoju… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučić izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu i inspiriše novo nasilje
N1 Info pre 43 minutajoš 24 povezane

Fizički napadi obeležili početak konsultativne nastave na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Insajder pre 48 minutajoš 17 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih