Повезане вести
Ивана Шпановић скакала упркос повреди: Ово је била лудост, али по цену да ми пукне Ахилова и да ме износе, хтела сам да се…
Дневник 06.08.2024
Ивана Шпановић се после квалификација скока удаљ, које није одрадила како је желела и остала је без финала Олимпијских игара у Паризу, пред новинарима појавила с осмехом на лицу. – Нисам неко ко тражи оправдања, поготово не… »
Милица Гардашевић пуна оптимизма после елиминације у Паризу: "Идемо у Лос Анђелес, недостајало је..."
Телеграф 06.08.2024
Заузела је укупно осамнаесто место. Квалификације у скоку удаљ на Олимпијским играма нису успеле да прођу српске атлетичарке Ивана Шпановић и Милица Гардашевић и тако крунишу актуелну сезону. Краљица српске атлетике је у… »
Биланс медаља - Американци претекли Кинезе, Србија и даље на два одличја
Спортске.нет 06.08.2024
Завршен је још један такмичарски дан на Олимпијским играма у Паризу, па је прилика да поново ''бацимо поглед'' на званичну табелу по броју освојених медаља. Нажалост, после баскеташа од којих смо јуче много очекивали, данас су… »
Гардашевић: "Нисам одушевљена резултатом"
Спортске.нет 06.08.2024
Српска атлетичарка у дисциплини скок удаљ Милица Гардашевић изјавила је данас да јој је част што је учествовала на Олимпијским играма, али да није одушевљена резултатом. "Част ми је што сам учествовала на Олимпијским играма у… »
Отворила душу Након елиминације: Искрена Ивана Шпановић о свему што су били проблеми!
Хот спорт 06.08.2024
Навикла нас је на медаље, па је прави шок када такмичење заврши у квалификационом делу. У оквиру квалификационог дела, српске скакачице у даље Милица Гардашевић и Ивана Шпановић имале су само један циљ – да се дочепају… »
Ивана: "Желела сам овде да завршим каријеру..."
Спортске.нет 06.08.2024
Милица Гардашевић и Ивана Шпановић нису успеле да се нађу у финалу скока удаљ. Наше такмичарке су скочиле 6.48 и 6.51 што није било довољно да се прођу квалификације јер нису биле у првих 12 и био им је потребан скок од 6.60… »
Ивана, хвала ти
Данас 06.08.2024
Ивана Шпановић, најбоља атлетичарка Србије свих времена, није успела да се квалификује у финале скока у даљ на Олимпијским играма у Паризу. Био је то довољан повод да буде „разапета“ на друштвеним мрежама. Велики „стручњаци“… »
Шпановић на ивици суза: Дошла сам на ОИ по цену распадања тетиве
Вести онлине 06.08.2024
Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић није успела да се пласира у финале скока удаљ на Олимпијским играма у Паризу, пошто је полуфинале завршила на 16. месту са резултатом од 6,51 што није било довољно за 12 најбољих… »
Прве речи иване Шпановић након испадања са олимпијских игара! Српкиња се потпуно сломила: Не тражим оправдање...
Курир 06.08.2024
Српска атлетичарка Ивана Шпановић тотално је подбацила на Олимпијским играма у Паризу и такмичење у скоку удаљ завршила је већ у квалификацијама за финале. Квалификације је завршила на 16. месту са скоком од 6,51, а после… »
Нестварне сцене у Паризу: Ивана Шпановић донела велику одлуку након што је остала без финала Олимпијских игара!
Вечерње новости 06.08.2024
Ивана Шпановић није успела, попут млађе сународнице Милице Гардашевић, да се пласира у финале Олимпијских игара у Паризу, после чега је открила да је желела да се у финалу опрости од атлетике, али да ће сада о свему да размисли… »
Гардашевић: Нисам одушевљена резултатом
Данас 06.08.2024
Српска атлетичарка у дисциплини скок удаљ Милица Гардашевић изјавила је данас да јој је част што је учествовала на Олимпијским играма, али да није одушевљена резултатом. „Част ми је што сам учествовала на Олимпијским играма у… »
Олимпијско злато остаје сан Иване Шпановић
Вести онлине 06.08.2024
Ивана Шпановић, актуелна светска шампионка и Милица Гардашевић нису успеле да се пласирају у финале скока удаљ на Олимпијским играма у Паризу. Шпановић је завршила на 16. месту са 6,51, а Гардашевић на 18. са 6,48. Шпановић је… »
Није јој лако: Ево како је Ивана Шпановић реаговала након елиминације са ОИ! (видео)
Хот спорт 06.08.2024
Навикла нас је на медаље, па је прави шок када такмичење заврши у квалификационом делу. У оквиру квалификационог дела, српске скакачице у даље Милица Гардашевић и Ивана Шпановић имале су само један циљ – да се дочепају… »
"Желела сам овде да завршим каријеру!": Ивана Шпановић на ивици суза о одласку у пензију
Мондо 06.08.2024
Огласила се Ивана Шпановић после завршетка учешћа на Олимпијским играма у Паризу. Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић, бронзана са Олимпијских игара у Токију, није успела да се пласира ни у финале у Паризу. Разлог за… »
Шпановић: Лудост је што сам уопште дошла на ОИ
Спорт клуб 06.08.2024
Српска атлетичарка Ивана Шпановић рекла је после неуспеха у квалификацијама за финале скока удаљ да је била лудост да се појави у Паризу пошто је целе сезоне скакала са руптуром Ахилове тетиве од које није успела да се опорави… »
Ивана Шпановић: Била је лудост да се појавим овде, тело вришти за одмором
Спортски журнал 06.08.2024
Целе сезоне скакала са руптуром Ахилове тетиве. Ивана Шпановић рекла је после неуспеха у квалификацијама за финале скока удаљ да је била лудост да се појави у Паризу пошто је целе сезоне скакала са руптуром Ахилове тетиве од… »
Милица Гардашевић: Нисам срећна због резултата
Спортски журнал 06.08.2024
Истакла да је улазак у финале био резултатски “јефтин”. Милица Гардашевић изјавила је данас да јој је част што је учествовала на Олимпијским играма у скоку у даљ, али да није одушевљена резултатом. - Част ми је што сам… »
Прве речи Милице Гардашевић после неуспеха на Олимпијским играма: Резултатски је било јефтино ући у финале! Ево шта је…
Курир 06.08.2024
Милица Гардашевић није успела да се пласира у финале скока удаљ на Олимпијским играма у Паризу, а после неуспеха отворила је душу. Она је квалификације завршила на 18. месту са скоком од 6.48 и тако је први наступ на Олимпијским… »
Гардашевић: "Јефтино - веровала сам да Ивана може"
Б92 06.08.2024
Српска атлетичарка Милица Гардашевић није била задовољна наступом на Олимпијским играма у Паризу. Гардашевић на првим ОИ у каријери није успела да се квалификује за финале, а најбољи скок износио је 6.48м. "Немам ништа паметно… »
Шпановић се није опростила: "Дошла сам по цену да се распадне тетива и да ме износе"
Б92 06.08.2024
Српска атлетичарка није успела да се пласира у финале Олимпијских игара у скоку удаљ, а са медијима је поделила прве утиске. Ни Шпановић ни Градашчевић нису биле ни близу норме од 6,75 метара. Штавише, Шпановић је разочарала са… »
"Јефтино је било" Милица Гардашевић утучена након елиминације са Олимпијских игара
Вечерње новости 06.08.2024
НИСУ Ивана Шпановић и Милица Гардашевић успеле да се пласирају у финале Олимпијских игара у дисциплини скок удаљ, а Гардашевићева је након дуела била видно разочарана. Фото: Профимедиа Истакла је Гардашевићева да није задовољна… »
„Класик“ за одбојкашице, кошаркашице „копирају“ кошаркаше
Спортске.нет 06.08.2024
Са великим осећајем поноса због успеха Новака Ђоковића, Србија је закорачила у последњу олимпијску недељу када ће бити познат коначан салдо медаља које је наш тим освојио овога лета у Паризу. Минула недаља започета је успехом… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 49 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 5 минутајош 20 повезаних