Povezane vesti

Vučević o zatvaranju Pošta Srbije na Kosovu: Nadam se da će neko iz međunarodne zajednice uskoro reći – Ljudi, ne možete ovo…

Vučević o zatvaranju Pošta Srbije na Kosovu: Nadam se da će neko iz međunarodne zajednice uskoro reći – Ljudi, ne možete ovo…

Danas 06.08.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da nije zadovoljan reakcijom međunarodne zajednice posle zatvaranja devet objekata Pošte Srbije na severu Kosova, kao i da se nada da će se izbeći ozbiljniji sukobi i tenzije. Vučević je u Resavici, gde je… »
Kurti želi Kosovo i Metohiju bez Srba, međunarodna zajednica prećutno dozvoljava

Kurti želi Kosovo i Metohiju bez Srba, međunarodna zajednica prećutno dozvoljava

RTV 06.08.2024
DESPOTOVAC - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas povodom hapšenja petorice Srba i zatvaranja filijala Pošta Srbije da je veoma zabrinut za sudbinu naroda na Kosovu i Metohiji kao i da je nezadovoljan reakcijom međunarodne zajednice… »
Vučević: Kurti želi KiM bez Srba, međunarodna zajednica to prećutno dozvoljava

Vučević: Kurti želi KiM bez Srba, međunarodna zajednica to prećutno dozvoljava

Blic 06.08.2024
Miloš Vučević, premijer, rekao je danas povodom hapšenja petorice Srba i zatvaranja filijala Pošta Srbije da je veoma zabrinut za sudbinu naroda na Kosovu i Metohiji kao i da je nezadovoljan reakcijom međunarodne zajednice. - Veoma sam zabrinut za… »
Vučević: Kurti želi KiM bez Srba, međunarodna zajednica prećutno dozvoljava

Vučević: Kurti želi KiM bez Srba, međunarodna zajednica prećutno dozvoljava

RTS 06.08.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je povodom hapšenja petorice Srba i zatvaranja filijala Pošta Srbije da je veoma zabrinut za sudbinu naroda na Kosovu i Metohiji kao i da je nezadovoljan reakcijom međunarodne zajednice. "Veoma sam zabrinut za… »
Dveri: Zbog čega vlast nije preduzela ništa povodom hapšenja Srba i zatvaranja pošta na Kosovu?

Dveri: Zbog čega vlast nije preduzela ništa povodom hapšenja Srba i zatvaranja pošta na Kosovu?

Novi magazin 06.08.2024
Pokret Dveri upitao je danas aktuelnu vlast u Beogradu zbog čega ništa nije preuzela nakon hapšenja petorice Srba iz Kosovskog pomoravlja, koji su optuženi za navodne ratne zaločine tokom rata 1999. godine, niti zbog zatvaranja objekata "Pošte Srbije" na… »
Bezakonje i teror nad Srbima! Premijer Vučević: Kurti želi da uvuče Srbiju u rat i ima podršku dela međunarodne zajednice

Bezakonje i teror nad Srbima! Premijer Vučević: Kurti želi da uvuče Srbiju u rat i ima podršku dela međunarodne zajednice

Kurir 06.08.2024
Prеmijеr Srbijе Miloš Vučеvić govorio jе danas tokom posеtе rudarima u Rеsavici o tеškoj situaiciji na KiM i naglasio da jе cilj Aljbina Kurtija da Srbija uđе u sukob. - Vеoma sam zabrinut za sudbinu naroda na KiM. Imam utisak kao da zamaram sa timе… »
"Valjda će se neko iz međunarodne zajednice probuditi" Premijer Vučević zabrinut za Srbe na KiM: Nadam se da ćemo imati…

"Valjda će se neko iz međunarodne zajednice probuditi" Premijer Vučević zabrinut za Srbe na KiM: Nadam se da ćemo imati…

Dnevnik 06.08.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević govorio je danas tokom posete rudarima u Resavici o teškoj situaiciji na KiM i naglasio da je cilj Kurtija da Srbija uđe u sukob. Veoma sam zabrinut za sudbinu naroda na KiM. Imam utisak kao da zamaram sa time. Nezadovoljan… »

Vesti dana »