Povezane vesti
Rumuni veruju u iskustvo - Živa legenda na klupi reprezentacije!
Sportske.net 06.08.2024
Mirčea Lučesku se nakon 38 godina vratio na klupu fudbalske reprezentacije Rumunije. Legendarni stručnjak nasledio je Edvarda Jordaneskua, koji je otišao sa klupe nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na kom je Rumunija igrala veoma dobro i ispala u… »
Lučesku selektor Rumunije: Učinio sam sve da odbijem ponudu
Sport klub 06.08.2024
Rumunski trener Mirčea Lučesku novi je selektor reprezentacije Rumunije, preneo je Fudbalski savez te zemlje. „Učinio sam sve da odbijem ponudu, ali ne mogu da kažem ne reprezentaciji, to bi bilo kukavički od mene“, izjavio je on na konferenciji… »
Zvanično: Posle 38 godina ponovo na istom mestu - Rumunija dobila novog selektora
B92 06.08.2024
Iskusni stručnjak Mirčea Lučesku posle 38 godina ponovo je postao selektor Rumunije, saopštio je Fudbalski savez Rumunije. Lučesku (79) je na klupi nasledio Edvarda Jordaneskua, a sa čelnicima FS Rumunije potpisao je ugovor do kraja Svetskog… »
Lučesku nasledio Jordaneskua
Sportski žurnal 06.08.2024
Vremešni trener preuzeo reprezentaciju Rumunije, posle 38 godina. Iskusni stručnjak Mirčea Lučesku (79), posle 38 godina, ponovo je selektor Rumunije. Nasledio je Edvarda Jordaneskua i s čelnicima FS Rumunije potpisao ugovor do kraja Svetskog… »
Lučesku posle 38 godina ponovo selektor Rumunije
Sport klub 06.08.2024
Mirčea Lučesku posle 38 godina ponovo je postao selektor Rumunije, saopštio je danas Fudbalski savez Rumunije. Ovaj 79-godišnji stručnjak je na ovoj funkciji nasledio Edvarda Jordaneskua, a sa čelnicima tamošnjeg FS potpisao je ugovor do kraja… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu
Politika pre 47 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane