Povezane vesti

Rumuni veruju u iskustvo - Živa legenda na klupi reprezentacije!

Rumuni veruju u iskustvo - Živa legenda na klupi reprezentacije!

Sportske.net 06.08.2024
Mirčea Lučesku se nakon 38 godina vratio na klupu fudbalske reprezentacije Rumunije. Legendarni stručnjak nasledio je Edvarda Jordaneskua, koji je otišao sa klupe nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na kom je Rumunija igrala veoma dobro i ispala u… »
Lučesku selektor Rumunije: Učinio sam sve da odbijem ponudu

Lučesku selektor Rumunije: Učinio sam sve da odbijem ponudu

Sport klub 06.08.2024
Rumunski trener Mirčea Lučesku novi je selektor reprezentacije Rumunije, preneo je Fudbalski savez te zemlje. „Učinio sam sve da odbijem ponudu, ali ne mogu da kažem ne reprezentaciji, to bi bilo kukavički od mene“, izjavio je on na konferenciji… »
Zvanično: Posle 38 godina ponovo na istom mestu - Rumunija dobila novog selektora

Zvanično: Posle 38 godina ponovo na istom mestu - Rumunija dobila novog selektora

B92 06.08.2024
Iskusni stručnjak Mirčea Lučesku posle 38 godina ponovo je postao selektor Rumunije, saopštio je Fudbalski savez Rumunije. Lučesku (79) je na klupi nasledio Edvarda Jordaneskua, a sa čelnicima FS Rumunije potpisao je ugovor do kraja Svetskog… »
Lučesku nasledio Jordaneskua

Lučesku nasledio Jordaneskua

Sportski žurnal 06.08.2024
Vremešni trener preuzeo reprezentaciju Rumunije, posle 38 godina. Iskusni stručnjak Mirčea Lučesku (79), posle 38 godina, ponovo je selektor Rumunije. Nasledio je Edvarda Jordaneskua i s čelnicima FS Rumunije potpisao ugovor do kraja Svetskog… »
Lučesku posle 38 godina ponovo selektor Rumunije

Lučesku posle 38 godina ponovo selektor Rumunije

Sport klub 06.08.2024
Mirčea Lučesku posle 38 godina ponovo je postao selektor Rumunije, saopštio je danas Fudbalski savez Rumunije. Ovaj 79-godišnji stručnjak je na ovoj funkciji nasledio Edvarda Jordaneskua, a sa čelnicima tamošnjeg FS potpisao je ugovor do kraja… »

Vesti dana »