Повезане вести
Румуни верују у искуство - Жива легенда на клупи репрезентације!
Спортске.нет 06.08.2024
Мирчеа Луческу се након 38 година вратио на клупу фудбалске репрезентације Румуније. Легендарни стручњак наследио је Едварда Јорданескуа, који је отишао са клупе након Европског првенства у Немачкој, на ком је Румунија играла… »
Луческу селектор Румуније: Учинио сам све да одбијем понуду
Спорт клуб 06.08.2024
Румунски тренер Мирчеа Луческу нови је селектор репрезентације Румуније, пренео је Фудбалски савез те земље. „Учинио сам све да одбијем понуду, али не могу да кажем не репрезентацији, то би било кукавички од мене“, изјавио је он… »
Званично: После 38 година поново на истом месту - Румунија добила новог селектора
Б92 06.08.2024
Искусни стручњак Мирчеа Луческу после 38 година поново је постао селектор Румуније, саопштио је Фудбалски савез Румуније. Луческу (79) је на клупи наследио Едварда Јорданескуа, а са челницима ФС Румуније потписао је уговор до… »
Луческу наследио Јорданескуа
Спортски журнал 06.08.2024
Времешни тренер преузео репрезентацију Румуније, после 38 година. Искусни стручњак Мирчеа Луческу (79), после 38 година, поново је селектор Румуније. Наследио је Едварда Јорданескуа и с челницима ФС Румуније потписао уговор до… »
Луческу после 38 година поново селектор Румуније
Спорт клуб 06.08.2024
Мирчеа Луческу после 38 година поново је постао селектор Румуније, саопштио је данас Фудбалски савез Румуније. Овај 79-годишњи стручњак је на овој функцији наследио Едварда Јорданескуа, а са челницима тамошњег ФС потписао је… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 34 минутајош 43 повезане
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 19 минутајош 34 повезане
Шта руски медији пишу о ситуацији око НИС-а: Вучић упозорава да је спреман да „подвуче црту“
Нова пре 5 сатијош 30 повезаних