Povezane vesti
Aneli Ahmić ide u policiju: Za Asmina traži hitnu zabranu prilaska, van sebe zbog njegovog poteza
Blic 06.08.2024
Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkrila je da planira da ode u policiju i traži zabranu prilaska za njenog bivšeg muža Asmina Durdžića. - Šta reći o tati monstrumu? Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba... Takvi su… »
Aneli Ahmić ide u policiju: Traži hitnu zabranu prilaska bivšeg muža, van sebe zbog poteza Asmina Durdžića!
Kurir 06.08.2024
Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkrila je da planira da ode u policiju i traži zabranu prilaska za njenog bivšeg muža Asmina Durdžića. - Šta reći o tati monstrumu? Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba... Takvi su… »
Vesti dana »

Prvi dan leta sunčan, temperatura do 29°C: Spremite se na velike vrućine od ponedeljka
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih

Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv gađao skladišta i lansirne položaje raketa u Iranu
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
Insajder pre 51 minutajoš 11 povezanih

Veliki požar u Dalmaciji kod Omiša: Bura rasplamsava plamen, vatrogasci se bore da spasu kuće
Nova pre 16 minutajoš 20 povezanih

Upozorenje! Najavljen pakleni vikend na putevima: Počinju letnje gužve ka moru i planinama!
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih