Povezane vesti
"Čuo sam pucnje, zalegao sam": Svedočili muškarci koji su bili u kafiću u trenutku likvidacije Ranka Eskobara
Telegraf 06.08.2024
Danas su u Višem sudu u Beogradu saslušana dva svedoka. Saslupanje svedoka biće nastavljeno u septembru, kada će govoriti i prvooptuženi Zlatanović. Suđenje Luki Vučetiću, Stefanu Zlatanoviću, Marku Pjanoviću i Azri Šabanović za likvidaciju Ranka… »
„Čuo sam pucnje, zalegao sam i počeo da puzim“: Svedok otkrio detalje ubistva Ranka Radoševića Eskobara na pumpi u Rušnju…
Nova 06.08.2024
: Suđenje Luki Vučetiću, Stefanu Zlatanoviću, Marku Pjanoviću i Azri Šabanović za likvidaciju Ranka Radoševića Eskobara (53) na benzinskoj pumpi u Rušnju 9. marta prošle godine nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem suđenju trebalo bi… »
Čuo sam pucnje, zalegao i počeo da puzim, mislio sam da je pljačka: Svedok otkrio detalje ubistva Ranka Eskobara na pumpi u…
Kurir 06.08.2024
"Naručio sam kafu u kafiću na benzinskoj pumpi i nije prošao ni minut od trenutka kada sam seo za sto, kada sam začuo pucnje. Prvo ispred ulaza, a onda i unutra. Mislio sam da je u pitanju oružana pljačka. Zalegao sam i počeo da puzim. Nisam video ko… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 14 minutajoš 16 povezanih
Ovo je trenutno stanje u Kanjiži Viktor Orban lično proverava gasovod Evo šta je poručio (video)
Dnevnik pre 39 minutajoš 14 povezanih
Iransko "ne" Trampu, gust crni dim nad Teheranom! Revolucionarna garda sprema novi poredak, naplata u kineskim juanima, Izrael spasao američkog pilota? (video)
Kurir pre 14 minutajoš 18 povezanih
Aksios tvrdi: Iran, SAD i posrednici razgovaraju o 45-dnevnom primirju
Pravda pre 34 minutajoš 11 povezanih