Povezane vesti
(Video) "moje prijateljice su se udavale": Darko Lazić o gej venčanju, trudnoj ženi i finansijskoj krizi: "Nema potrebe Kaća…
Blic 06.08.2024
Pevač Darko Lazić nastupa punom parom, a za razliku od prethodnih meseci, ovoga puta ga nije pratila supruga Katarina koja je u blagoslovenom stanju. Kako kaže, beba stiže uskoro i on jedva čeka naslednicu. - Ako Bog da, prinova stiže za dva meseca, Kaća… »
"Evakuisani smo, pa smo elma i ja pevali na parkingu" Darko Lazić o skandalima sa nastupa: Bombe, tuče, pucnjave...
Kurir 06.08.2024
Darko Lazić broji sitno do porođanja njegove supruge Katarine. Kako je ispričao za Kurir, ona nije zahtevna trudnica, ali pošto je ušla u sedmi mesec, mora da miruje, pa ga tako više ne prati na nastupima. - Za dva meseca će Kaća zdravlje bože da se… »
Vesti dana »
Protesti zbog otkaza profesorki Kleut: Studenti Filozofskog fakulteta objavili blokadu
Euronews pre 4 minutajoš 39 povezanih
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih
Jensen najavljuje uspon zanata zbog AI-ja, kancelarijski radnici u problemu
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 41 povezana
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom: Siniša Mali obišao novu zgradu na Prokopu
Kurir pre 29 minutajoš 19 povezanih