Повезане вести

Први пут сам био на таквој свадби: Дарко Лазић проговорио о венчању на којем је био гост

Први пут сам био на таквој свадби: Дарко Лазић проговорио о венчању на којем је био гост

Вечерње новости 06.08.2024
ДАРКО ЛАЗИЋ наступа пуном паром, а за разлику од претходних месеци, овога пута га није пратила супруга Катарина која је у благословеном стању. Фото: АТА имагес Како каже, беба стиже ускоро и он једва чека наследницу. Фото: ТВ… »
(Видео) "моје пријатељице су се удавале": Дарко Лазић о геј венчању, трудној жени и финансијској кризи: "Нема потребе Каћа…

(Видео) "моје пријатељице су се удавале": Дарко Лазић о геј венчању, трудној жени и финансијској кризи: "Нема потребе Каћа…

Блиц 06.08.2024
Певач Дарко Лазић наступа пуном паром, а за разлику од претходних месеци, овога пута га није пратила супруга Катарина која је у благословеном стању. Како каже, беба стиже ускоро и он једва чека наследницу. - Ако Бог да, принова… »
"Евакуисани смо, па смо елма и ја певали на паркингу" Дарко Лазић о скандалима са наступа: Бомбе, туче, пуцњаве...

"Евакуисани смо, па смо елма и ја певали на паркингу" Дарко Лазић о скандалима са наступа: Бомбе, туче, пуцњаве...

Курир 06.08.2024
Дарко Лазић броји ситно до порођања његове супруге Катарине. Како је испричао за Курир, она није захтевна трудница, али пошто је ушла у седми месец, мора да мирује, па га тако више не прати на наступима. - За два месеца ће Каћа… »

Вести дана »