Повезане вести

"Можда није било суђено, али је било вредно борбе!" Каква порука Иване Шпановић након учешћа на Олимпијским играма

"Можда није било суђено, али је било вредно борбе!" Каква порука Иване Шпановић након учешћа на Олимпијским играма

Вечерње новости 06.08.2024
ИВАНА Шпановић није успела на својим петим Олимпијским играма да се пласира у финале скока удаљ. Она се огласила након завршетка квалификација. ФОТО: Тањуг/АП Трофејна српска атлетичарка је написала објаву на Инстаграму у којој… »
Цела Србија је плакала због иване Шпановић: Атлетичарка остала без медаље, разлог је потпуно бизаран!

Цела Србија је плакала због иване Шпановић: Атлетичарка остала без медаље, разлог је потпуно бизаран!

Курир 06.08.2024
Трофејна српска атлетичарка Ивана Шпановић на Олимпијским играма у Паризу није успела да се пласира у даљи ток такмичења и у сузама индиректно најавила крај каријере. Годинама уназад ова шармантна Зрењанинка може се похвалити… »
Шпановић: "Можда није било суђено"

Шпановић: "Можда није било суђено"

Б92 06.08.2024
Ивана Шпановић доживела је крах на Олимпијским играма у Паризу, јер није успела да се пласира у полуфинале скока у даљ. Српска атлетичарка због проблема са повредом није могла боље да скаче, тако да је завршила своје такмичење… »
Ронила сузе на ОИ, бивши муж се башкари за све паре: Где је сада Марко Вулета?

Ронила сузе на ОИ, бивши муж се башкари за све паре: Где је сада Марко Вулета?

Мондо 06.08.2024
Ивана Шпановић испала је са Олимпијских игара, док се њен бивши муж башкари само тако на одмору. Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић није успела да се пласира ни у финале у Паризу. Разлог за неуспех лежи у повреди Ахилове… »
Шпановић: Морала сам да се појавим, хвала свима који су ме подржали

Шпановић: Морала сам да се појавим, хвала свима који су ме подржали

Данас 06.08.2024
Српска атлетичарка Ивана Шпановић изјавила је данас да је повреда „однела данак“ и да није успела у потпуности да се спреми за данашње такмичење на Олимпијским играма у Паризу. „Не тражим оправдање, немам коме да се правдам… »
Шпановић: Морала сам да се појавим, хвала свима који су ме подржали у овој лудости

Шпановић: Морала сам да се појавим, хвала свима који су ме подржали у овој лудости

Радио сто плус 06.08.2024
“Не тражим оправдање, немам коме да се правдам после свега што сам постигла у каријери, али повреда је узела данак, нисам успела да се оправим. Захваљујући инекцијама и терапијама сам успела да се уопште појавим овде. Захвална… »

Вести дана »