Povezane vesti
"Možda nije bilo suđeno, ali je bilo vredno borbe!" Kakva poruka Ivane Španović nakon učešća na Olimpijskim igrama
Večernje novosti 06.08.2024
IVANA Španović nije uspela na svojim petim Olimpijskim igrama da se plasira u finale skoka udalj. Ona se oglasila nakon završetka kvalifikacija. FOTO: Tanjug/AP Trofejna srpska atletičarka je napisala objavu na Instagramu u kojoj je najpre citirala… »
Španović: "Možda nije bilo suđeno"
B92 06.08.2024
Ivana Španović doživela je krah na Olimpijskim igrama u Parizu, jer nije uspela da se plasira u polufinale skoka u dalj. Srpska atletičarka zbog problema sa povredom nije mogla bolje da skače, tako da je završila svoje takmičenje na svetskoj… »
Cela Srbija je plakala zbog ivane Španović: Atletičarka ostala bez medalje, razlog je potpuno bizaran!
Kurir 06.08.2024
Trofejna srpska atletičarka Ivana Španović na Olimpijskim igrama u Parizu nije uspela da se plasira u dalji tok takmičenja i u suzama indirektno najavila kraj karijere. Godinama unazad ova šarmantna Zrenjaninka može se pohvaliti brojnim uspesima, a… »
Ronila suze na OI, bivši muž se baškari za sve pare: Gde je sada Marko Vuleta?
Mondo 06.08.2024
Ivana Španović ispala je sa Olimpijskih igara, dok se njen bivši muž baškari samo tako na odmoru. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da se plasira ni u finale u Parizu. Razlog za neuspeh leži u povredi Ahilove tetive koju je… »
Španović: Morala sam da se pojavim, hvala svima koji su me podržali
Danas 06.08.2024
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je povreda „odnela danak“ i da nije uspela u potpunosti da se spremi za današnje takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu. „Ne tražim opravdanje, nemam kome da se pravdam posle svega što… »
Španović: Morala sam da se pojavim, hvala svima koji su me podržali u ovoj ludosti
Radio sto plus 06.08.2024
“Ne tražim opravdanje, nemam kome da se pravdam posle svega što sam postigla u karijeri, ali povreda je uzela danak, nisam uspela da se opravim. Zahvaljujući inekcijama i terapijama sam uspela da se uopšte pojavim ovde. Zahvalna sam svim ljudima… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Na današnji dan: Pao Berlinski zid, umro Nikola Simić, Kasparov postao najmlađi svetski prvak u šahu
Radio 021 pre 13 minutajoš 1 povezana