Повезане вести
(Видео) Виктор Троицки дочекао Новака Ђоковића у црној гори: Дошао дан раније: Откривамо шта је радио на приморју
Блиц 06.08.2024
Виктор Троицки, бивши тенисер и селектор тениске репрезентације Србије, након освојене златне медаље Новака Ђоковића на Олимпијади у Паризу, дошао је у Црну Гору. Екипа Блица ухватила је Виктора Троицког у једном ресторану у… »
(Видео) Ексклузивно! Новак Ђоковић стигао у Црну Гору након злата на олимпијади Бела мајица и шортс, а људи га окружили…
Блиц 06.08.2024
Највећи од највећих, актуелни Олимпијски шампион и најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић након освојеног злата у Паризу стигао је у Црну Гору. Наиме, Екипа "Блица" ухватила је Новака Ђоковића у Црној Гори, где је био… »
Новак напустио Париз, али није (још) дошао у Београд: Познато где се сада налази са породицом
Мондо 06.08.2024
Новак Ђоковић одлучио је да из Париза отпутује у Црну Гору на одмор. Српски тенисер Новак Ђоковић напустио је Париз након освојеног злата на Олимпијским играма у Паризу, међутим није допутовао у Србију. Ђоковић је стигао у Црну… »
Кошаркаши без новакове подршке! Ђоковић већ напустио Париз, ево где је отишао!
Курир 06.08.2024
Кошаркаши Србије против Аустралије бију битку за полуфинале Олимпијских игара, а са трибина неће имати подршку освајача златне медаље у тенису Новака Ђоковића. Српски ас је већ напустио Париз и отишао је пут Црне Горе. Ђоковић… »
Ексклузивно: Погледајте где је Новак Ђоковић отишао после историјског злата на Олимпијским играма
Телеграф 06.08.2024
Следи период опоравка. Новак Ђоковић је Србију учинио поносном у недељу по ко зна који пут освојивши златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, у понедељак изашао пред Ајфелов торањ и дружио се са навијачима, а у уторак је… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Зеленски најавио конкретне кораке за окончање рата: Открио драстичан потез који је договорио са Американцима
Мондо пре 1 сатјош 48 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 4 сатијош 27 повезаних
Османи расписала ванредне парламентарне изборе на Косову за 28. децембар
Н1 Инфо пре 9 сатијош 32 повезане